MENÜ

Nefesler tutuldu

Abone Ol Google News

Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi Serdal Adalı, bugün projelerini açıklayacak. Adalı’nın, başta futbol olmak üzere, altyapı, tesisler, yeni tapulu yerlerin alınması, transferler başta olmak üzere geleceğe yönelik plan ve projelerini paylaşacağı etkinlik saat 10.00’da gerçekleşecek. Seçime sayılı günler kala büyük heyecan ile beklenen Adalı’nın projeleri öncesi nefesler tutulmuş durumda.

Haberin Devamı

21 bin 700 üye oy kullanacak

Olağanüstü seçimde oy kullanma hakkına sahip üye sayısı 22 bine yaklaşmış durumda. Eski borç yatırmalar devam ettiği için net sayı yarın (perşembe) belli olacak. An itibari ile 21 bin 700 kişi olarak belirlenmiş durumda. Öte yandan Avrupa maçı olduğu için Divan Kurulu, adaylardan listelerini bugün vermelerini talep etti. Adayların kesin yönetim listeleri saat 17.00’ye kadar Divan’a sunulacak.

Aybaba-Uçar el ele

Başkan adaylarından Hasan Arat’ın ortaya koyduğu projeler büyük tartışmalara sahne olmuştu. Arat’ın, dün futbol şubesi için Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar’ı açıklaması dikkat çekti. Seçimin kazanılması durumunda Uçar, futbol şubeden sorumlu yönetici olacak. Aybaba ise kulübün futbol direktörü olarak görev yapma imkanı bulacak. Aynı konuda Adalı, ilk olarak futbol koordinatörü Mehmet Özdilek’i açıklamış, yönetimde bir de eski sporcu olacağını vurgulamıştı.

Haberin Devamı

Guti ve Quaresma’ya görev

Adalı, dış transferde eski yıldızlar Guti ve Q7 ile kesin anlaşmaya vardı. Her iki oyuncu yabancı oyuncu transferi, yeni yetenek arama tarama ve oyuncu alımı konusunda kulüp ile tam yetkili olarak ortak çalışma içinde olacaklar. Bu iki isme yine geçmiş dönemde Beşiktaş forması giyenlerin de eklenmesi bekleniyor.

YORUM YAZ