MENÜ

Mutlu son için dev adım zamanı

Abone Ol Google News

Kartal’ın eksikleri çok. Siyah-Beyazlılar, kafa olarak bu maça iyi hazırlandı. Zorlu deplasmandan kayıpsız dönülmesi, mutlu son için dev bir adım olacak. Aksi sonuç kimsenin aklından dahi geçmiyor. Kadroya dönen Larin’le beraber Kevin N’Koudou ve Rachid Ghezzal kaderi belirleyecek.

Haberin Devamı

Karadeniz, bu gece çok kritik maça sahne olacak. Bir yanda şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş, diğer yanda Bülent Uygun ile çıkışa geçen Rizespor. Kara Kartal’ın eksikleri çok. Ama Sergen hoca, “Sorun yok” diyor. Aboubakar, Cenk, Oğuzhan gibi klas ayakların olmadığı maçta forma giyen; N’Koudou, Gökhan ve Ljajic’le geçen haftayı kayıpsız geçmesini bildiler. Siyah-Beyazlılar, kafa olarak bu maça iyi hazırlandı. Zorlu deplasmandan kayıpsız dönülmesi mutlu son için dev bir adım olacak. Aksi sonuç kimsenin aklından dahi geçmiyor.

Dorukhan, Rosier’i aratmaz

Her maç takımın iskelet kadrosu bozuluyor. Bu kez de cezalı Rosier ve Necip’e piyango vurdu! Teknik ekibin savunmanın sağında Dorukhan Toköz’ü oynatması bekleniyor. Milli oyuncu, buraya yabancı değil. Hatta sol bek olarak görev bile yaptı. Rachid Ghezzal ile birlikte sağda etkili olacaktır. Bu maçın özelinde asıl problem santrfor ve merkez orta sahada. Ortada; Mensah-Ljajic istikrarsız performans sergiliyorlar. Artık gerçek yüzlerini gösterme vakti geldi de geçiyor. Santrforsuz oynamak Kartal’ın handikabı. Ancak ağır savunma kurgusu olan rakip, bir anlamda bunu ortadan kaldırıyor.

Haberin Devamı

Orta saha üstünlüğü...

Gökhan Töre, Cyle Larin, Kevin N’Koudou ve Rachid Ghezzal gibi hızla aralara girip; gol atıp, attıran isimler var. Her iki taraf için de orta saha üstünlüğü önemli ve direkt skoru etkileyecek bir maç bizleri bekliyor. Mutlaka Sergen hocanın bu kritik sınav öncesi kafasında birçok alternatif sistem ve hamle düşünceleri vardır. İşte bunların sahaya yansıması alınacak ya da kaybedilecek puanların belirleyici unsuru olacaktır. Şampiyonluğa odaklanan Siyah-Beyazlı camia, Karadeniz’de mutlu son için meşalenin yakılmasını dört göz ve umutla bekliyor.

YORUM YAZ