MENÜ

Ljajic'i kazanmak...

Abone Ol Google News

Beşiktaş, orta sahanın önünde sıkıntı yaşıyor. Bernard Mensah’ın transferi, Dorukhan Toköz’ün dönmesi, Oğuzhan Özyakup’un kiralıktan gelmesi yine ilaç olamadı. Sergen hocanın elininde Adem Ljajic gibi bir oyuncu var. İtalyanlar, Sırp asıllı futbolcu için, “Numarasız!.. Ne 6, ne 8, ne de 10 numara” yorumunu yapıyorlar. Ljajic, bu özellikleri ile Ozan Tufan ile örtüşüyor. Sergen hoca; bitik, futboldan kopmuş Ozan Tufan’a hayat verdi. Yükseliş devrini başlattı. Ljajic’in teknik kapasitesi çok fazla. Duran toplarda iyi. Gol atıp attıran özelliği var. Ozan’dan çok önde.

Haberin Devamı

İnanmak istemiyoruz ama...

Bu oyuncu için ortada dolaşan iddialar var. ‘Özel hayatına dikkat etmediği’ şeklinde... Bu ya da sebebi her neyse çözüm anahtarı Sergen hocada. Yalçın, futbolculuk ve antrenörlük dönemlerinde bu tip olayları çok iyi bilen ve çözüm üreten biri olarak öne çıkıyor. Yeniden futbola dönen bir Ljajic, en iyi transferlerden biri olur. Souza, Atiba, Dorukhan, Mensah gibi isimleri rahatlatır. Takımı kanatlandırır.

Haberin Devamı

Eksikler sorun değil

Kara Kartal, üç haftadır maç oynamadı. Denizlispor sınavı, lige yeni başlangıç olacak. Olası kayıp, teknik ekibin bile koltuğunu şöyle bir sallar.

O yüzden çok keskin viraj. Müzmin sakat; Kevin N’Koudou, genç Atakan Üner ve Ajdin Hasiç ile karantina sürecinde olan Bernard Mensah forma giyemeyecek. Bu maçta eksik kim olursa olsun fark etmez. Zirve içinde yer almak için tek yol kazanıp dönmek. Bu potansiyel de var.

YORUM YAZ