MENÜ

Larin kanatlandırır

Abone Ol Google News

Lig lideri Beşiktaş evinde kasırga gibi esti. Sergen Yalçın’ın ekibinde Larin gol şov yaptı. Kanadalı oyuncu tam 4 gole imza attı. Gecenin bir diğer yaldızı da, bir asist ve gol ile katkı sağlayan Oğuzhan oldu. Hasiç’in füzesi yarım düzineyi tamamladı. Koltuğu sağlamlaştırmak isteyen Kartal, futbol olarak da resital verdi. Karadeniz temsilcisi Rizespor ise vasatı aşamayıp farklı yenilgiden kurtulamadı.

Haberin Devamı

Lider maça farklı kadro ile çıktı. Sergen hoca üst üste gelen yoğun maç trafiğinde, 11’e küçük ama önemli dokunuşlar yapıyor. Ekibinin üstündeki yükü böylece bölüştürmüş oluyor. Dün gece maç ilk yarıda bitti. Larin; önce 19’da Oğuzhan’ın şık pasında skoru 1-0’a taşıdı. Kanadalı, 31’de Welinton’un uzun pasını takip edip ilk yarının sonucunu belirledi: 2-0.

Kartal’ın karşısında reaksiyon veremeyen konuk ekip, geri düşünce maçtan da iyice koptu. Gol atmak için değil de, farkın daha da artmasına engel olmak için oynar gibiydi. Oğuzhan orta alanı yönlendirdi. Souza ve Necip hata yapmadı. Bu yarı N’Koudou tutuk kaldı. Aboubakar savunmayı üstüne çekip, Larin’in önünü açtı. En rahat maçını oynayan savunma, bu yarıda sıkıntı çekmedi.

Haberin Devamı

Oğuzhan’ın gecesi

Ligde takımlar arasında kalite bakımından uçurum var. Rizespor, Beşiktaş’ın kalesine gelemedi! Futbol olarak ortaya bir şey koyamadı. Hiç tempo düşürmeyen Sergen hocanın takımı, hep hücumu düşündü. Yedek kalmayı sorun yapmayıp formasını Mensah’tan geri alan Oğuzhan, Abobukar’ın pasında topu köşeye bıraktı. 56’da gelen bu gol ile 3-0 öne geçen Kartal, oyunu rölantiye aldı. Gecenin yıldızı Larin, 79’da fırsatçılığını konuşturup golü attı: 4-0. Durmak bilmeyen Kartal, Larin ile 83’te 5-0’ı buldu. Maçın skorunu 89’da Hasiç’in doksana gönderdiği top belirledi: 6-0.

YORUM YAZ