MENÜ

Larin derbi ile döndü

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın geçen sezonu çifte kupa ile bitirmesinde büyük payı olan Kanadalı, zor günler geçirdi. Sakatlığı sonrası beklentilere cevap veremedi. Dün gece çok istekli olan Larin, Kartal’ın geri düştüğü maçta yıldızlaştı. Attığı iki gol ile galibiyeti getiren isim oldu. Penaltıyı kaçıran Cim Bom, geldiği gibi eli boş döndü.

Haberin Devamı

Güzel olan gollerdi

Derbinin ilk yarısında iki takım da futbol adına ortaya fazla bir şey koyamadı. Kartal, savunmasını öne çıkarıp orta alan üstünlüğünü ele geçirdi. Galatasaray daha çok uzun paslar ile kontra denedi. Final vuruşlarında yaşanan etkisizlik, skoru dengede tuttu. Mücadele ritmi yüksek olsa da, pozisyon yaşanmadı. Pjanic’in serbest atıştan gelen ortası üst direğe takıldı. Cim Bom, 35’te öne geçti: 0-1. Cicaldau ile golü bulup üstüne yattı! Beşiktaş bunu affetmedi. 39’da Umut’un ortasına yükselen Larin kafa ile skora denge getirdi: 1-1.

Heyecan fırtınası

İkinci yarı bambaşka görüntüler vardı. Heyecan zirve yaptı. Kartal taraftar desteği ile saldırdı! Nitekim 64’te köşe atışında Necip’in aşırtmasında Larin golünü attı: 2-1. Bu andan itibaren karşılıklı ataklar, kenar hamleleri vardı. Bu da futbol adına güzel sahneler izletti. Vida’nın eli ile kestiği pozisyonda Galatasaray penaltı kazandı. 81’de Mohamed’in vuruşunda sağına yatan Ersin topu çıkardı. Her geçen dakika yükselen tansiyon, derbiye yakıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ