MENÜ

Kupanın kralı

Abone Ol Google News

Beşiktaş, sezonun elde kalan tek hedefine ulaşıp, kupayı kaldırdı. Lig ve Avrupa defterini erken kapatan Siyah- Beyazlı ekip, geri düştüğü maçı çevirmesini bildi. Özellikle ikinci yarısı nefesleri kesen maçın genelinde üstün olan Kartal, haklı galibiyete imza attı. Trabzonspor bazı bölümlerde etkili olsa da mutlu sona ulaşacak skoru bulamadı.

Haberin Devamı

Golü attı yattı

Temkinli başlayan maç, can sıkıntısı yarattı. Ancak 13’te Onuachu’nun golü geldi. Yıldız oyuncu, önce Necip, ardından da Colley’i geçip, topu ağlara bıraktı: 0-1. İşte bu andan itibaren Karadeniz ekibi geri çekildi. Skoru tutma dışında hiç bir şey yapmadı.

Golü yedi kalktı

Beşiktaş, topu ağlarında görünce kendine geldi. Risk alıp yüklendi. Eşitliği bulup, öne geçecek pozisyonlar yakaladı. Uğurcan kalesine duvar ördü. Tam devre bitti derken, uzatmalarda penaltı geldi. Ghezzal, 45+3’te devrenin skorunu belirledi: 1-1.

Uzatmaların gecesi

İkinci yarıya Trabzonspor atak başlasa da golü kalesinde gördü. 54’te Muleka’nın ortasında Salih skoru 2-1’e taşımasını bildi. Bir anlamda maçın kırılma anı oldu. Önce Karadeniz ekibi kaçırdı. Kartal üst direğe takıldı. Karşılıklı hamleler üst üste geldi. Sahadaki mücadele, tribünlerdeki heyecan her geçen dakika arttı. İlk yarının aksine futbol seyir zevki yarattı. Bu kez de son dakikada eşitliği bulan Trabzon oldu. 89’da köşe atışından gelen topta sahne alan Pepe filelere bıraktı: 2-2. Final uzatmalara gitti derken... 90+4’te Al Musrati uzaktan öyle bir vurdu ki Uğurcan topu ancak ağlarda görebildi: 3-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ