MENÜ

Kupa morali

Abone Ol Google News

Ligdeki galibiyet serisini Alanya’da bitiren Beşiktaş, kupada son 16 takım arasına kaldı. Zayıf rakibi önünde zorlanmadan kazanan Siyah-Beyazlı turu geçip, stres attı. Yedek kadrosunun son durumunu gören Sergen Yalçın, ortaya konulan futbol ve skordan memnun kaldı. Gücü ölçüsünde iyi niyet ile oynayan Ergün Penbe’nin ekibi de güzel oyunu ile alkışı haketti.

Haberin Devamı

Çok kolay oldu

Beşiktaş yedek ağırlıklı kadrosu ile çıktığı maçta rahattı. Oyunun her anında üstün oynayıp, istediği gibi tempo kazandırdı. Bu da bol pozisyona girilmesini sağladı. Zayıf rakibini ise kalesinden uzak tutmasını bildi. Kartal aslında maça önde başlayabilirdi!.. Daha 10. dakikada Güven, kazandığı penaltıyı, kaleciye nişanladı. Ancak kaçan penaltı hızı kesmedi. Rosier, 30’da ceza alanı dışından sol ayağı ile köşeyi buldu: 1-0. Devam eden baskı golle bitti. Atakan’ın ortasında Larin affetmedi: 2-0. Sergen Yalçın’ın ekibi 39’da gelen bu gol sonrası skoru tutup, devreyi böyle tamamladı.

Güven affettirdi

Maçın başında penaltı kaçıran Güven, 56’da Oğuzhan’ın pasında skoru 3-0’a taşıdı. Sergen hoca ilerleyen dakikalarda gençlere forma verdi. Uzun zamandır oynamayan yetenekler, kendilerini gösterme adına mücadele ettiler. Skorun verdiği rahatlık ile maçın son bölümlerinde motivasyon kaybı yaşayan Kartal, topu ağlarında gördü. 80’de İbrahim’in pası ile pozisyon bulan Mertcan; maça nokta koyan isim oldu: 3-1.

Haberin Devamı
YORUM YAZ