MENÜ

Kupa avcısı

Abone Ol Google News

Beşiktaş kupalara ambargo koydu. Üç gün önce İzmir’de lig şampiyonluğu yaşayan Kartal, dün gece de Türkiye Kupası'nı kaldırdı. Antalyaspor önünde etkili olan Sergen Yalçın’ın ekibi, ilk yarıda bulduğu goller ile net galibiyet aldı. Ersun Yanal’ın ekibi, iyi mücadele etse de, bunu skora yansıtamadı. Zorlu sezonu çifte kupa ile taçlandıran Siyah-Beyazlılar taraftarlarını coşturdu.

Haberin Devamı

Gol ile başladı

Kartal maçın henüz 3’ncü dakikasında öne geçti. Kaleci Boffin’den dönen topu Souza ağlara bıraktı: 1-0. Karşılaşmaya gol ile başlayan Siyah-Beyazlılar, tempo yükseltip farkı artırma yoluna gitti. Üst üste yapılan ataklar, 30’da skora yansıdı. Ghezzal’ın pasında Rosier akıllı vuruşuyla durumu 2-0 yaptı. Bu yarıda, karşılık vermeye çalışan Antalyaspor’un kontra denemeleri savunmada eridi! Skoru ve oyunu tutmasını bilen Kartal, etkili ayakları ile istediğini almasını bildi.

Ghezzal bildiğiniz gibi

Savunma uyumlu oynadı. Rosier ile N’Sakala ataklara destek oldular. Dorukhan, Gökhan ve Mensah hamle isimleri idi. Bu üçlü ve Larin biraz daha etkili olsa, skor farkı daha da artardı. Atiba, Souza aynı istikrarı sürdürdüler. Ghezzal ise yine müthiş performans gösterip maçın adamı olmasını bildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ