MENÜ

Krizden çıkış maçı!

Abone Ol Google News

Son dönemde çalkantılı günler geçiren Kartal, tüm olumsuzluklardan kurtulma sınavına çıkıyor. Maça ilgi yoğun. Öyle ki biletler; Cumhuriyet Bayramı’na özel fiyatlardan satışa sunuldu. 15 dakika içinde tükendi. Antep, yeni hocası ile çıkışta. Beşiktaş evinde her şeye rağmen favori. Burak Yılmaz’ın kadrosu ağır hasarlı. Savunma komple sakat. Formsuz isim çok. Moraller bozuk. Say say bitmeyecek türden. Ama fırtına öncesi sessizlik hakim. Bu akşam kim oynarsa oynasın sorun olmayacak gibi. Zira bu karşılaşma sıradan üç puan mücadelesi değil. Zirve takibi yolunda çok kritik engel. Tek çıkış yolu var o da; galibiyet.

Haberin Devamı

Aboubakar depremi!

Siyah-Beyazlı takımın sistemi iyice ayyuka çıktı! Tut Aboubakar’ı, hızlı ve kalabalık atağa çık istediğini al. Aboubakar tek başına gol silahı olmaktan çıkarılmalı. Önceki gece karın ağrısı ve yüksek ateş yüzünden geceyi hastanede geçiren yıldız futbolcu tüm planları alt üst etti. Gol yollarında takımın yükünü çeken tecrübeli oyuncunun yokluğunda Cenk’e büyük iş düşecek. Ghezzal, Muleka, Rasihca milli santrfora daha yakın oynamalı. Merkezden Gedson ve Chamberlain’in katkıları da önemli. Hücum hattını tek bir kişiye bağlamak artık yetmiyor.

Haberin Devamı

Muleka kenara hapsoldu!

Teknik ekip Avrupa maçına Onana’ya şans verdi. Muleka uzun süredir kenarda. Sürpriz isim Tayfur kritik maçta onbirde. Tuhaf bir seçim ve hamleler var. Bunca maç oynandı hâlâ iskelet kadro ortada yok. Yılmaz ve ekibinin bu handikapı ortadan kaldırması, direkt skora yansıyacaktır. Zira bu tercihler yüzünden bir sürü puanlar ikram edildi. İki cephede birden geri kalındı.

YORUM YAZ