MENÜ

Kazanırsa yüksekten uçar!

Abone Ol Google News

Ligde istikrarsız sonuçlar alıp zirve yarışında sıkıntıya düşen Kartal için kurtuluş günü. Sergen Yalçın’ın ekibi, Alanya deplasmanı için hazır. Şampiyonluk yarışı içinde kalmak için dönüm maçı öncesi herkes hazır. Beşiktaş için bir anlamda, ‘köprüden önce son çıkış’ olarak görülen zorlu deplasman öncesinde puan kaybı akıllardan geçmiyor. Kayıp durumda ise lige erken havlu atma gerçeği de ortada. Adale sakatlığını atlatması sonrasında hastalanan Belçikalı golcü Michy Batshuayi, kadroda yer almayacak. Diz kapağındaki kronik rahatsızlığı için özel iğne olan Gökhan Töre de yok. Teknik ekip, santrforunun yokluğunda; Larin, Güven ve henüz golü bulunmayan Kenan’a mahkum kaldı!

Haberin Devamı

Merkezde tatlı sıkıntı

Yalçın, orta sahada tekniklerini öne çıkaran, Pjanic ve Alex’ten birini yanında oturtmak istiyor. Bu anlamda Can düşünülen isim. Milli arada gurbetçi futbolcu üstünde ısrar edildi. 11’de Pjanic-Can düşünülüyor. Ancak bu duruma Alex tepkili. Brezilyalı oyuncuyu teknik ekip, hamle oyuncusu olarak düşünüyor. Yıldız futbolcu ise tam aksi görüşte. Bu durumun iki tarafın da memnun olacağı şekilde aşılması gerekiyor. Bu olmadığı taktirde yeni kriz kapıda!

Haberin Devamı

Larin gününde olursa

Kanadalı, fizik ve kafa olarak ‘bomba’ gibi döndü. Formda. Morali zirvede. Ceza alanı içinde topla buluştuğu an tehlike demek. Bunun için gününde olması de yetmez. Merkez ve kanatlardan istediği topları almalı. Sergen hocanın oyuncularına, “Çok puan kaybımız oldu. Fenerbahçe derbisine kadar kayıpsız gitmeliyiz“ diyerek yol rotasını çizdi. Akdeniz temsilcisi de büyüklere karşı farklı oynuyor. Kartal da bu sezon kritik maçlarda sıkıntı çekiyor. Bunu terse çevirmek için belki de son şans

YORUM YAZ