MENÜ

Kazanıp efsane ol

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın sonrası görev verilen Önder hoca da salgından nasibini aldı. Yardımcısı Serdar Topraktepe sadece bir idmanda takımın başında sahaya çıkabildi. O da hocasına uydu! Yine alt yapıdan Halim Okta dümene geçti... ilk 11’in yarıdan fazlası yok. Alttan gelen gençler ile pansuman yapılacak. Ama Beşiktaş buna rağmen müthiş bir duruş sergiledi. Sadece kendi değil, tüm maçların iki hafta geç başlamasını önerdi. Israrcı da olmadı. Geride kalan yılda alınmadık kupa bırakmadı. Bir tane kalmıştı, onu da yeni yılın ilk günlerinde müzesine götürdü. Moraller zirvede. Eksikleri dert eden yok. Beşiktaş, sahaya 11 kişi çıkıyorsa sıkıntı yok. Herkes bu anormal ortam içinde üç puana kilitlenmiş durumda. Futbol bu. Olur mu, bal gibi olur. Tarihe, ‘efsane’ galibiyet diye not düşülür.

Haberin Devamı

Birileri çıkıp kahraman olur

Ev sahibi Rizespor açısından da kritik maç. Belki Kartal’ın eksik olmasını avantaj olarak gören vardır. Ancak hiç ummadık biri hatta birileri çıkıp maçı koparır! Gizli kahramanlar böyle dönemlerde ortaya çıkarlar. Yıldızların ilk yarıda yapmadıklarını, şans bulanlar yaparlar. Teknik taktik yok artık. Belli sistem içinde kazanmaya odaklı bir ekip olacak Karadeniz’de.

Haberin Devamı

Yalnız adam...

Belçikalı santrfor, gol yollarında beklentilere cevap veremedi. Bu akşamki maçta; kendisini besleyen ayaklar da yok. Bir anlamda kendin pişir, kendin ye misali oynayacak. Bu yalnızlıktan gol çıkarıp skor üretirse sürpriz olmaz.

Yedek ve gençlere piyango

Ligde ikinci yanının ilk maçı. As takım yok! Oynama şansı bulamayan veya yeterli süre alamayanlar, alttan sıra bekleyenler için büyük şans. Bu fırsatı değerlendirmek ellerinde. Bazen bu süreçler yeni yıldızların ortaya çıkmasını sağlar. Ve mutlaka bunu yaşatacak olanlar vardır.

YORUM YAZ