MENÜ

Kaza

Abone Ol Google News

Şampiyonluk için yola çıkan Beşiktaş, evinde kazaya uğradı. İlk dakikalarda üç net pozisyonu harcayan Kartal, kalesinde gördüğü üç gol ile 3 puan bıraktı. Güneş’in yanlış kadro tercihleri ve final vuruşlarındaki yetersizlik öne çıktı. Gücü ölçüsünde her şeyini ortaya koyan Antalya, Doukara’nın yıldızlaştığı maçtan sürpriz galibiyet ile ayrılmasını bildi.

Haberin Devamı

‘Atamayana atarlar’

Dün gece inanılmaz bir taraftar desteği vardı. Tribünden inip oynayası geliyor insanın. Kartal böyle bir ortamda hızlı başladı. Önce Oğuzhan boş kaleye kaçırdı. Ardından da Babel. Quaresma frikikten üst direğe takıldı.

VAR da yok

‘Atamayana atarlar’ kuralı devreye girdi. 20’de Antalya Doukara ile öne geçti: 0-1. Ancak, pozisyon ofsayttı. Hakemler ile birlikte VAR sistemi de ‘es’ geçti. Beraberlik için yüklenen Beşiktaş, 24’te topu yine ağlarında gördü. Hakan’ın şutu Doukara’ya da çarpıp ağlara gitti: 0-2. İki dakika sonra ise Negredo, skoru: 1-2’ye taşıdı. Devrede son sözü ise Doukara’nın pasında Yekta söyledi: 1-3..

Orta alan işlemeyince

Haberin Devamı

Oğuzhan hep şunu diyor, “Forvet arkası değil, ön libero bölgesinde daha başarılı oluyorum.” Buna rağmen 10 numara giydiği için olacak(!), on numara gibi oynatılıyor.. O da etkisiz kaldı. Tolgay, Medel de vasattı. Quaresma ve Babel istekli oynadılar ancak, bu skora yansımadı. Utku’nun gollerde hatası yok. Pepe-Vida henüz birbirini tamamlayacak uyuma kavuşmadı.

Golle başladı

Beşiktaş ikinci yarıya golle başladı. 56’da Q7’nin ortasında Pepe, kafa ile durumu 2-3 yapan golü attı. Bu dakikadan sonra sahadaki tempo, heyecan ve gerilim arttı. Gelmeyen gol, stresi tetikledi. Babel, Oğuzhan, Larin kaçırdıkça kaçırdı. Pepe’nin ikinci kafa golü denemesi, yan direkte patladı!

YORUM YAZ