MENÜ

Kaybetmek yok!

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın hocası Santos’un maça yönelik sözünü başlık yapalım istedik. Portekizli hoca, “Bizim için lig finali. Evimizde oyunun her bölümünde, her hattımız ile üstün olup kazanacağız. Kaybetmek yok” diye motive etti ekibini. Hocanın bu net duruşu üç puan için yeter mi, ona bakalım. Trabzonspor son haftalarda galibiyet yüzü göremedi. Kaybedecek bir şeyi yok. Karadeniz ekibi d, kötü gidişe dur deme adına sahada olacak. Beşiktaş açısından da benzer durum söz konusu. Geriye kalan, oyuncuların performansı.

Haberin Devamı

Gedson belirleyici olur

Kartal’ın orta sahası çok eksik. Rakibin de öyle. Ancak Gedson faktörü var. Portekizli bu tür maçlarda başka oynuyor. Her iki yönde etkili oluyor. Bu geceki performansı direk skoru belirleyici olacak. Savunma hattı sıkıntılı olsa da, hücum güçlü. Semih, Cenk, Mulaka, Rebiç, Ghezzal ve Rashica gibi çok yönlü futbolcuların olması avantaj. Rakibin savunması ağır. Kademe hatası yapıyor. Yüksek toplarda sıkıntı yaşıyor. Kalecisi formsuz.

Dokunuş yap Santos

Hoca ile başladık öyle bitirelim. Santos takıma henüz dokunuş yapamadı. Hatta Serdar Topraktepe’nin mirasını yedi, bitirdi! Yaptığı tek köklü değişiklik; yedek kulübelerin yeri oldu. Artık bu kritik sınav ile birlikte hocanın karakterini takıma yansıtması kaçınılmaz. Bunu da yapamaz ise, sorgulama başlar haklı olarak. Mesela, Ghezzal merkeze çekilebilir. Sistem değişimi ile çift forvet neden olmasın. Lig üçüncülüğü için final niteliği taşıyan gecede, favori yok. Beşiktaş evinde oynamanın avantajı ile bir adım önde olsa da, her türlü sonuca açık karşılaşma. Skor ne olursa olsun, sürpriz olmayacak yapıda

Haberin Devamı
YORUM YAZ