MENÜ

Kaybetmek yok

Abone Ol Google News

Bir tarafta Kartal’ın yeni hocası Valerien Ismael. Diğer yanda Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal. İsmail’lerin derbisinde farklı beklentiler var. Beşiktaş’ın Fransız hocası, ilk İstanbul derbisine çıkıyor. Rakibini çok iyi analiz yapıp ona göre taktik belirlemiş durumda. Hocanın takımdan istediği değil, ‘emrettiği’ şu; kaybetmek yok. Skor ne olursa olsun bitiş düdüğüne kadar en üst düzeyde mücadele. Bu yüzden kimsenin aklından yenilgi ya da beraberlik geçmiyor.

Haberin Devamı

Trabzon taktiği

Dev maç öncesi Rosier, Montero ve Vida yok. Savunmada sıkıntı olmaz. Ancak tüm atakların yapıldığı sağ kanatta Rosier’in olmayışı problem. Ghezzal’ın bu kritik maçta iki kişilik oynaması gerekiyor. Teknik ekibin planı hazır. Trabzon deplasmanında ortaya konulan sistem ile sahada olunacak. 3-6-1 dizilişi ile son haftaların formda ekibi önünde, orta alan üstünlüğü kilit olarak görülüyor. Taraftar desteği de maçın Avrupa kupalarına katılım için kritik önem taşıması adına önemli. Ismael ve ekibinin derbi sınavı, gidip kalacak isimler için en belirleyici maç olması gibi birçok farklı anlam taşıyor bu akşam.

Haberin Devamı

Batshuayi atmasa da olur

Beşiktaş’ın suskun golcüsü Batshuayi, bu tür maçlarda sıkıntı çekiyor. Belçikalı, skora katkı veremese de, arkadaşlarına pozisyon hazırlıyor. Özellikle ceza alanı içinde sürekli hareketli olması rakip savunmanın dengesini bozuyor. N’Koudou, Ghezzal, Larin, Güven hatta arkadan gelecek; Souza, Atiba, Alex gibi sürpriz isimlere gol yollarını açabilecek tek isim.

Kartal, sezonun son derbisine her şeye rağmen favori olarak çıkıyor. Ismael ve ekibi kritik sınav için hazır. Parola: Kaybetmek yok!

YORUM YAZ