MENÜ

Kaybetmek yok

Abone Ol Google News

Liderin puan kayıpları yaşamasıyla zirve tırmanışı fark yaratan Kartal, en kritik maça çıkıyor. Beşiktaş, Malatya’dan üç puan ile dönüp ligin zirvesinde oynanacak olan diğer maçların sonuçlarını beklemeye geçecek. Beraberlik dahi puan kaybı halinde ise umutlar azalacak. Ancak takımda puan kaybı, akıllardan dahi geçmiyor.

Haberin Devamı

Ev sahibi takımın lige tutunma gayreti var. Onlar için de Kartal açısından da amaçlar farklı olsa da ‘belirleyici’ maç. Eksiklerin dönmesi ile birlikte sistem değişimi provası yapıldı. Üçlü savunma. Bekler daha önde. Böylece orta saha ekstra kalabalık ve dinamik halde olacak.

Kanatlar da önde olacağı için forvet hattının, verimli ve etkili olması düşünülüyor. Böylece zor gol atıp, basit goller yemenin de önüne geçilmesi muhtemel. Eğer bu plan sahaya yansırsa ortada gibi duran maç, Beşiktaş’a döner!..

Top yıldızlarda

Form tutan isimler çok. Alttan gelen gençler hoş. Ancak bu tür dönüm maçlarını yıldız isimler çevirebilir. Bazen sürprizler olsa da durum bu. Öncelikli olarak artık Pjanic’in skora etki etme vakti. Sadece o değil. Batshuayi, Alex, Ghezzal, Larin. İşi sürprize bırakmamalılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ