MENÜ

Kaybetme lüksü yok

Abone Ol Google News

Son maçlarda rakiplerine ikram puanlar veren Kara Kartal, bu akşam kritik Alanyaspor maçına çıkacak. Takımı, zorlu maça fiziki ve kafa olarak iyi şekilde hazırlayan teknik ekip ligin flaş takımını evine eli boş gönderip şampiyonluk yarışındaki avantajını korumak istiyor.

Haberin Devamı

Milli aradan sonra lige hiç hesapta olmayan yenilgi ile başlayan Beşiktaş, çok kritik maça çıkıyor. İkram puanlar ile koltuğu sallanan Sergen Yalçın’ın ekibi, Alanyaspor’u puansız göndermenin peşinde. Aksi durumda, kendini ateşe atma gibi durum içine girecek. İşte bu ortamda takıma bakalım... Aboubakar, yok. Yıldız futbolcunun olmayışı büyük sıkıntı. Cenk Tosun’un da karantina sürecinden yeni çıkmış olması handikap. Bir diğer olumsuzluk da istikrarsızlık... Josef, Atiba, Ljajic, N'Koudou ve Larin’in performansları kaygı verici. Diri değiller. Yaşadıkları güç kaybı, pas hatası yaptırıyor. Takımın omurgası olan bu isimlerin son hali, düşündürücü...

Sergen Yalçın iş başında

Kartal’ın olumlu yönü yok değil. Sergen hoca farkı var. Ekibini fiziki ve kafa olarak maça hazırladı. Taktik, teknik ve sistemsel çalışmalar yaptı. Böylesi üst düzey bir takımda forma giyen oyuncular, iki maç üst üste aynı kötü performansı göstermezler. Devam ya da tamam niteliği taşıyan kritik maç. Kartal, böyle sınavları seviyor. Ghezzal’ın dönüşü itici güç. 11’i zorlayan isimler de çok. Her ne olursa olsun, kazanmaktan başka çıkışı yok!.

Haberin Devamı
YORUM YAZ