MENÜ

Kartal'ın patlama akşamı!

Abone Ol Google News

Lig ve Avrupa’da futbol ve skor olarak beklentilere karşılık veremeyen Kartal, Konya’da kritik maça çıkıyor. Trabzon ve Adana’dan eli boş dönen Güneş’in ekibinde fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor! Bu maçın baş aktörü Şenol Güneş olacak. Nerede ise her maça farklı kadro ve sistem yapısı ile çıkan tecrübeli hoca, iskelet kadro kuramadı. Yanlış 11 ve hamleler yaptı. Büyük umutlarla alınan; Rebic, Onana, Amartey gibi isimlerin yüzüne bakmadı. Necip’ten stoper, Onur’dan sol bek, Ghezzal’dan on numara yaratmaya kalktı. Özellikle savunma ve orta alanın sinir uçları ile oynadı. Bunlara bir de Gedson, ardından Mert sakatlığı eklendi. Bu kez beraberlik bile yetmez. Ne yapıp edip üç puan alınarak takım düzlüğe çıkmalı. Rakip Konyaspor’dan ziyade teknik ekibin tercih ve hamleleri direkt skora yansıyacak.

Haberin Devamı

Rakipler, onu çözdü...

Kartal’ın en önemli gol silahı olan Vincent Aboubakar, artık rahat değil. İkili markaj ile oyundan düşüyor. Topsuz alanda yok. Top ile etkili, bitirici. Pas trafiği kesilince de sinirleniyor. Rakipler bunu çözdüler. Aboubakar’ın yakınında oynayan; Cenk, Muleka, Ghezzal ve merkez orta sahadan gelen isimlerin, ceza alanı içi ve çevresinde çoğalması ile bu handikap ortadan kalkabilir. Elbette duran topların kulesi: Colley...

Haberin Devamı

Futbolun dünü yok

Chamberlain’in geçmiş kariyeri ortada. Ancak Dele Alli ve Alex’te yaşandığı gibi futbolun dünü yok. Oyuncu iyi niyetle katkı vermeye çalışıyor. Ancak aldığı süre içinde henüz farklılık yaratmadı. Gedson’un yokluğunda o yükü kaldırmaktan çok uzaktı. Sakatlar, formsuzluk gibi faktörler ya da başka bahanelere bu akşam yer yok. Kartal, pimi çekilmiş patlamaya hazır bomba gibi. Eğer kendi kendini imha etmez ise ki son iki deplasmanda bunu yaptı. Kendi kendini yaktı. İstediğini alıp döner.

YORUM YAZ