MENÜ

Kartal'da seri zamanı!

Abone Ol Google News

Beşiktaş lige verilen arada toparlandı. Eksiklerin büyük kısmı takıma döndü. Müzmin sakat Nkoudou ile Pjanic, Kenan ve Mehmet dışında eksik yok. Sergen Yalçın, Kartal’a ters gelen Başakşehir’i geçen sezon ligde iki maçta da devirmiş, kupada da elemişti. Rakibin teknik heyet değişimi artı gibi dursa da Yalçın’ın takımı galibiyete yakın taraf.

Haberin Devamı

Yıldızların ışığında

Batshuayi formda. Alex çıkış arıyor. Sakatlıktan çıkan Larin kendine yer açmak istiyor. Souza lokomotif görevi yapıyor. Ghezzal eski gücüne ulaştı. Güven performansı ile öne çıkıyor. Savunma tam döndü. İşin özeti şu; sıkıntılı dönem artık geride kaldı. Milli arada yaralarını saran Beşiktaş, zirve yarışına yeni bir galibiyet serisi ile başlamak istiyor. Bu kritik sınavda yıldız isimlerin ortaya koyacağı performans skoru belirleyecek.

Batshuayi gole hasret

Belçikalı santrfor ligde gol atmayı özledi. Batshuayi milli forma ile başarılı oyun ortaya koydu. Şimdi döndüğü lige, skora katkı yaparak başlamak istiyor. İstediği topları alırsa erken gol bulabilir. Yıldız oyuncu; hem fizik hem de kafa olarak da çok iyi durumda.

Haberin Devamı

Savunma hattı tamam

Sakatlıkların arttığı dönemde en büyük sıkıntıyı defans çekti. Bu bölgede görev yapan isimlerden sadece Mehmet yok. Kaleci için de önündeki isimlerin ideal kadroya dönüşmesi de büyük avantaj.

YORUM YAZ