MENÜ

Kartal kazanmak zorunda

Abone Ol Google News

Evinde Erzurum önünde iki puan bırakan Kartal, Bursa karşısında sadece galibiyeti düşünüyor. Kagawa’nın sinerji kattığı takımda üç puandan başka bir durum kimsesinin aklından dahi geçmiyor. Puan kaybı şampiyonluk yarışına havlu atmak demek!

Haberin Devamı

Antalya galibiyeti ile zirve takibini sürdüren Beşiktaş’ın, yarışta yer alabilmesi için kayıpsız yola devam etmesi gerekiyor. Kartal’da Ricardo Quaresma dışında eksik yok. Burak Yılmaz da 11’e dönüyor. Taraftar maça ilgili. Tribünler görsel şov yapmaya hazır. İç sahada Erzurum önünde iki puan bırakan Kartal, Bursa önünde sadece galibiyeti düşünüyor. Kagawa’nın sinerji kattığı takımda üç puandan başka bir durum kimsesinin aklından dahi geçmiyor. Zira bu, şampiyonluk yarışına havlu atmak demek.

Bu üçlüye dikkat

Güneş’in ekibinde form grafiği artan çok isim var. Ancak Kagawa- Burak-Dorukhan için bir başka gece. Burak’ın da ifade ettiği gibi, kanattan değil de, ortadan gelen paslarda daha etkili oluyor. Kagawa etkisi, Burak’ın siftah yapmasını sağlayacak gibi duruyor. Son haftaların yükselen değeri Dorukhan için de milli takip, yeni bir moral ve tırmanış kapısı. Karius’un maçı olabilir İkinci yarıya çok iyi başlayan Alman kaleci, kritik kurtarışlar yaptı. Karius, bu gece de maça damga vurmaya aday. Tehlikeli kontra atağa çıkan Bursa’nın forvetine geçit vermez ise yine kader adamı olup maçın sonucuna etki edebilir.

Haberin Devamı

Kader adamı Burak

İmza attı, üstündeki yük kalktı. Taraftar, tüm olumsuzlukları dondurdu. 10 numara eksikliğinde ortadan gelmeyen pas trafiği de, Kagawa ile açılmış oldu. Burak erken siftah yaparsa yürüyüp gider.

YORUM YAZ