MENÜ

Kartal farklı döndü!

Abone Ol Google News

Geçen sezon Türkiye Kupası’nda men edilen Siyah-Beyazlılar, bu yıl ilk maçında hata yapmadı. 3. Lig ekibi 24Erzincan önünde zaman zaman zor anlar yaşasa da Boyd, Erdoğan ve Umut Nayir ile gülen Beşiktaş, 18 Aralık’taki rövanş öncesi son 16 turu kapısını araladı.

Haberin Devamı

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla zirve takibini sürdüren Kartal, Türkiye Kupası’na hızlı başladı. Anagold 24Erzincanspor’u rahat geçen Avcı’nın ekibi, turu rövanşa bırakmayacak farkı yakalamasını bildi. Tüm ağırlığını lige veren Beşiktaş, kupaya yedeklerle başladı. İlk 11’de banko forma giyen Elneny dışında kimse yoktu. Yedekler ilk kez bir resmi maçta oynamanın eksikliğini yaşadılar.

Soğuk gecede önce 25’te Boyd, uzatma dakikası içinde de Erdoğan’ın kafa golleri devrenin sonucunu belirledi. Avcı’nın sık sık sinirlenip uyardığı takımı futbol olarak etkili olamadı.

Erzincanspor, gücü ölçüsünde çok iyi mücadele etti. Böylesine düzgün bir çimde oynamamanın olumsuzluğunu yaşadılar. Bu yüzden çok top kaybı yaptılar. Gollük pozisyonlarda final vuruşlarında etkisiz kaldılar.

Haberin Devamı

Gençler vasatı aşamadı

Teknik ekip yedeklerin son durumunu gördü! Aslında kendini gösterebilen olmadı. Saklambaç oynar gibiydiler sanki. Kendine 11’de yer açayım, en azından zorlayım diyen olmadı. Özellikle alttan gelen oyuncuların devre arasında, 15 maç oynayabilecekleri bir takıma kiralık gitmeleri kaçınılmaz. Yoksa kaybolup gidecekler.

Utku ve Erdoğan bir adım öne çıkmasını bildiler. Erzincanspor’da ise 4 numaralı formayı giyen Yunus Emre Çakır dikkat çekiciydi.

İkinci yarıda karşılıklı ataklar ile geçen maçta skoru Umut belirledi. 84’te Caner’in ara pasında durumu 3-0 yaptı.

YORUM YAZ