MENÜ

Kartal evinde yüksek uçuyor

Abone Ol Google News

Siyah-Beyazlılar’da Portekiz dönüşü moraller bozuk. Ama iç sahada uzun süredir kaybetmeyen Beşiktaş, bu akşam Denizlispor’la Vodafone Park’ta oynayacağı karşılaşma öncesinde yine avantajlı. Ligin sürpriz takımı Denizlispor’un bu maçtan puan alması zor gibi duruyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve ekibi, ısrarla uygulamaya koydukları sistemi terk etmek zorunda kaldı. Takım artık yan ve geri pası bıraktı. Çift ön liberolu sisteme dönüş yapıp hücum gücünü öne çıkardı. Adem Ljajiç’in performans düşüşü, Burak Yılmaz’ın eksikliği sıkıntı olsa da Süper Lig’de peş peşe alınan 2 galibiyetle zirve yarışına ortak olundu.

Karius’un motivasyonu yüksek

Futbolda bazı kalıplar var. Kazanmak istiyorsan atanın ve tutanın iyi olacak. Karius, hatalar yapsa da çok yerinde kurtarışları da oluyor. Sezon sonu kiralık sözleşmesi biteceği için ayrı motivasyona sahip. Forvet hattında ise sıkıntı hala var. Burak Yılmaz’ın kasık ağrıları tam geçmedi. Güven Yalçın düşüşte. Derbi kahramanı Umut Nayir, markajda etkisiz kalıyor

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Burak Yılmaz, hafif sakatlığı sebebiyle Braga’yla oynanacak karşılaşmada teknik direktör Abdullah Avcı tarafından riske edilmedi. Milli golcü, formasına bu akşamki maçla dönecek. Vodafone Park’ta oynadığı karşılaşmalarda bir başka görüntü sergileyen Burak, maçın kahramanı olmaya en büyük aday.

Bu istatistiğe dikkat

Denizlispor’u ağırladığı 19 maçın 18’inde yenilmeyen Beşiktaş (14G 4B 1M), sadece kaybettiği karşılaşmada gol atamadı. 5 Mayıs 1996’da oynanan ve Denizlispor’un bu deplasmandaki tek galibiyeti olan maç (0-4), Ersun Yanal’ın profesyonel kariyerinin ilk galibiyeti ve Christoph Daum’un Beşiktaş’taki ilk döneminin sonu olmuştu.

Kısa mesaj

Kara Kartal'ın tecrübeli stoperi Victor Ruiz, savunmanın dağınıklığını ortadan kaldırır. Roco-Vida ikilisi çok kademe hatası yapıyor. Bu durumda da bekler, açığı kapatmak ile uğraşıp ileri çıkamıyorlar. Ruiz’in oynadığı maçlarda durum terse dönüyor. Arkadan, sürekli ileri desteğe de gidiyor.

YORUM YAZ