MENÜ

Kartal dikkatli olmalı

Abone Ol Google News

Beşiktaş, şampiyonluk yarışında evinde lig sonuncusu Kayserispor’u ağırlıyor... Konuk ekip; ekonomik sıkıntılar, yönetimsel değişim, gidip gelen hocalar ve alınan sonuçlarla dibe demir atmış durumda... Moral ve motivasyon olarak da bitik. Nereden bakılırsa bakılsın Kartal, kesin favori. Hatta fark beklentileri konuşuluyor... Ancak futbolda sürprizler de olabiliyor. Hem de herkesi şaşırtan cinsten... Kaybedecek bir şeyi olmayan konuk takım, kesinlikle hafifle alınmamalı. Nasıl olsa üç puan çantada teklik düşüncesiyle sahaya çıkılırsa hiç hesapta olmayan puan kaybı ortaya çıkar.

Haberin Devamı

Taraftar etkisi...

Avcı’nın hesabı Fenerbahçe derbisine kadar kayıpsız yola devam etmek... Son haftalardaki yükseliş trendi ise en büyük güvencesi... Yeni sistemi kenara bırakıp takımın önünü açması artısı... Ayrıca taraftarının önünde galibiyet serisini sürdürmek istemesi de artı güç... Bu akşamki maçta Diaby, Ljajiç ve N’Koudou gibi hücuma yönelik isimlerin performansı skoru belirler. Özellikel Burak’a atacakları paslar ve direkt kaleyi düşünmeleriyle tabelaya etki edecek ayaklar...

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Sakatlığını atlattı, UEFA maçında dinlendi... Burak Yılmaz için bu maç biçilmiş kaftan. Fizik ve kafa olarak formunun zirvesinde. Kaptan, yeter ki istediği pasları alsın, gol atmak onun işi.

Bu istatistiğe dikkat

Süper Lig’de Kayserispor ile oynadığı son 10 maçta yenilmeyen Beşiktaş (7G 3B), bu maçların tamamında rakibine gol attı (21 gol) ve yarısında kalesini gole kapattı.

Kısa mesaj

Kartal’ın yeni yabancıları henüz istikrar sağlayamadı. Bir maçta güzel oynayıp, ‘işte gerçek futbolları bu’ dedirtiyorlar. Bir sonrakinde ise soru işareti oluşturuyorlar. Elneny büyük tecrübe. Ancak Avrupa maçındaki gerginliği dikkat çekiciydi. Bunu lige taşırsa oyun dışı alır.

YORUM YAZ