MENÜ

Kartal berabere!

Abone Ol Google News

Valerien Ismael, fark yaratan bir sistem uygulayacağını her fırsatta dile getiriyordu. Ancak kadronun 3’lü sisteme yatkın olmadığı eleştirileri yapıldı hep. Fransız hoca, hepsine kulak tıkadı. Sampdoria önünde ise sistemi komple değiştirdi. Ghezzal eski yerine geçti. Muleka sol. Weghorst orta. Böylece Cenk kulübeye çekildi. İlk kez denenen yeni sistem ilk yarı sıkıntı yarattı. Buna bir de kaleci Ersin eklendi. Orta sahadan Sabiri’nin vuruşunda önde kalıp golü yedi.

Haberin Devamı

Weghorst da olmasa...

Değişim üstüne değişim yaşayan Kartal, ikinci yarı daha derli toplu oynadı. İtalyan ekibi sert oynayıp atakları kesti. 65’de savunmanın hatasını affetmeyen Weghorst, sol ayak ile uzak köşeye gönderdi: 1-1.Hollandalı ilk kez evinde çıktığı maçta golünü attı. Ancak, takım arkadaşları gibi fiziksel eksikliği mevcut.

Eksik çok, çözüm de

Beşiktaş, lig öncesi hazır görüntüsü vermedi. Ağır geçen kamp dönemi takımı yorgun düşürmüş. Eksikler, sürekli değişken sistem. Gidip, gelen futbolcular süreci geriletmiş. Buna rağmen alternatifli kadro mevcut. Son provanın ışığında gerçek bir on numara ihtiyacı bariz ortada. Takımı yönlendirecek lider isim çare olur.

Haberin Devamı
YORUM YAZ