MENÜ

Kartal aldı, İsmael verdi

Abone Ol Google News

Beşiktaş, üç farklı öne geçtiği maçta beraberliği zor kurtardı. Sahanın en iyi isimleri olan; Salih, N’Koudou ve Ghezzal’ı ikinci yarıya çıkartmayan İsmael, puanları ikram etti. Yanlış hamleler, Alanyaspor’u canlandırdı. Sıcak havanın da etkisi ile zor geçen maçta, kenar yönetimin hatası, iki puanın uçup gitmesine neden oldu. Ev sahibi takım, Beşiktaş’ın ikramını geri çevirmeyip, mucizevi beraberlik aldı.

Haberin Devamı

Fırtına gibi başladı

Beşiktaş, çekinerek gittiği Alanya deplasmanında maça gol ile başladı. Daha üçüncü dakikada, Weghorst’un indirdiği topu, N’Koudou ağlara gönderdi: 0-1. Gol sonrası her şey Kartal’ın istediği gibi oldu. Ev sahibi takım risk alıp beraberlik için yüklendi. Salih, 20’de kendi topu ile girip durumu 2-0’a taşıdı. İyice rahatlayan İsmael’in ekibi, oyunu istediğini gibi yönlendirdi. Furkan’ın penaltı yaptığı Ghezzal, 31’de ceza atışında skoru 3-0 yaptı. Maç ilk yarıda bitti derken, Emrecan atıldı. Oyun için dengeler bozuldu. Uzatmada, Efkan şerbet atıştan; jeneriklik gol ile devrenin sonucunu belirledi. Maçın hakemi Yasin Kol, bu yarıda verip, vermediği kararlar ile maçın önüne geçti!

Haberin Devamı

Golcüleri kenara alırsan

Valerian İsmael, skoru koruma adına ikinci yarı hamleler yaptı. Fransız hoca, ilk yarıda gollerde imzası olan; N’Koudou, Salih ve Ghezzal’ı kenara aldı.Necip, Boyd ve Montero’yu oyuna sürdü. Bu tartışılan değişiklik sonrası, oyun kontrolü Alanyaspor’a geçti. Baskı kurup, gol için atak üstüne atak yaptılar. Net golü çizgiden çıkaran Saiss, 81’de ters kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına bıraktı: 2-3. Farkın bire inmesi Akdeniz ekibince cesaret verdi. Savunmada kalan Beşiktaş, son dakika içinde yıkıldı! Gedson Fernandes’in neden olduğu penaltıda, Candeias maçın sonucunu belirleyen golü attı: 3-3

YORUM YAZ