MENÜ

İstediğini alıp döndü

Abone Ol Google News

UEFA Avrupa Ligi grup maçları öncesi son engel için Belgrad’a giden Kartal, 1-1’lik skor ile büyük avantaj yakaladı. Avrupa’da aldığı başarılı sonuçlara rağmen, evinde yenilgi yüzü görmeyen Partizan deplasmanına endişeli giden temsilcimiz tura adeta kanat açtı.

Haberin Devamı

İkiz goller

Beşiktaş ile Partizan’ın çok ortak yönü var. Renktaş, evinde kaybı olmayan, ateşli tribünleri... Bunlara bir yenisini daha eklediler: futbol. Öyle ki, iki takım çok temkinli girdi maça. Orta alanı kalabalık tutup, alan savunması yaptılar. Kademe anlayışı üst düzeydeydi. Önce karşılıklı ortadan kaleye gitmeye çalıştılar olmadı. Duran top denemesi için pozisyon yaşanmadı. Gol için geriye tek yan top kaldı. Birbirinin kopyası sayılabilecek goller böyle geldi. 14’te Gomes kafa ile takımını öne geçirdi. Bir dakika sonra, Q7 ortasında Tolgay benzer kafa şutu ile skora denge getirdi: 1-1

Eksiklere rağmen

Linz ve Erzurum maçlarında, kısır görünümde olan Kartal, dün gece daha diri ve istekli başladı. Babel, Lens ve Negredo gibi direk skora etki eden yıldızlardan yoksun olmasına rağmen, iyi mücadale etti. Bu yarıda, Q7, Tolgay etkili oynadı. Caner ve Gökhan ataklara destek oldular. Medel’in çalışkanlığına Necip’in de görev anlayışı olumlu eklendi. Geride Pepe-Vida ikilisine biraz zaman lazım. Yenilen golde Hırvat oyuncunun yanlış yer tutması handikaptı. Partizan, tatlı-sert oyunu tercih etti. Topun olduğu bölgede kalabalık oldular. Üç pastan gol atsalar da, Kartal’ın kalitesine ulaşamadılar.

Haberin Devamı

İstediğini aldı

Partizanlılar maç öncesi, sahamızda gol yemek istemiyoruz deyip durdular. Yediler!.. İkinci yarı çöküp kaldılar. Oyuna hamle yapsalar bile, son vuruşlarda etkisiz kaldılar. Güneş’in ekibi daha net pozisyon buldu. Santrforsuz oynadığı için turu ilk maçta geçebilecek skoru bulamadı. İkinci yarı da aynı tempoyu koruyan Kartal, perşembe akşamı evinde oynayacağı rövanşa oldukça rahat çıkacak.

YORUM YAZ