MENÜ

İşte imzanın perde arkası

Abone Ol Google News

Geçen sezon alınmadık kupa bırakmayan Sergen Yalçın, işler iyi gitmeyince kulüple vedalaştı. Yönetim, içerden operasyon için düğmeye bastı. Altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi akla gelen ilk isimdi. Ancak son anda araya giren, hatırı sayılı kişi, "ismi bizde saklı) "Önder Karaveli, yıllardır tanıdığımız biri. Bir şans verin" talebinde bulundu. Kulüp, geçiş süresi olduğu için geri çevirmedi.

Haberin Devamı

Efsaneler boş durmadı

Önder hocaya eski futbolcular destek olmak istediler. Ancak hoca enteresan şekilde kendi kabuğuna çekildi. Alınan sonuçlar sonrası, yeni arayışlar başladı. Samet Aybaba, “Kalan maçlarda maddi karşılıksız görev yaparım” dedi. İbrahim Üzülmez, bizzat başkanı arayıp şans istedi. Diğer birçok isim haber gönderdi.

Güneş husumeti eskiye dayalı

Bu süreçte en çok konuşulan isim Şenol Güneş oldu. Ancak Güneş ile ne Başkan ve ekibi, ne de Ceyhun Kazancı’nın en küçük teması olmadı. Zira Beşiktaş’ta Güneş’in görev almasını sağlayan önceki dönemin 2. Başkanı Çebi idi. Güneş, kazanılan şampiyonluk döneminde bir kez olsun Çebi’nin adını ağzına almadı. Bunu vefasızlık ve hatta nankörlük olarak niteleyen Çebi, gündeme gelmesinde oralı bile olmadı. Zira o söylentiler, Güneş’in yakın çevresi tarafından çıkartılıp kamuoyu oluşturmaktan ibaretti.

Haberin Devamı

117 kişiden 5’e inen liste...

Hoca arayışları sürerken kulübe yağmur gibi isim yağıyordu. Kazancı, tam 117 kişi içinden listeyi 5’e indirdi. İlk sırada yer alan Farke, yıllık 3 milyon Euro ücret ve transfer için ekstra bütçe istedi. Portekizli Pinheiro kulübü Estoril’den izin alamadı. Ghezzal ve Rosier, Kazancı’ya Valerien İsmael ismini söyledi. Birçok ayrıntılar da verdiler. Mario Gomez ve Ernst gibi eski futbolculardan da bilgi alındı. Fransız asıllı hoca ile temas kuruldu ve alındı.

YORUM YAZ