MENÜ

Ismael rüzgarı çabuk geçti

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Valerien Ismael rüzgarını arkasına alıp, gündem oldu. Fransız hoca kısa sürede Kartal’ın havasını değiştirmeyi bilmişti. Avrupa kupaları için yarış içinde olduğu Alanyaspor ve Adana Demirspor’un puan kayıpları, ayrı motivasyon yarattı. Ancak, bütün bunlara rağmen Giresun deplasmanından üç puan çıkmadı. İlk yarıda evinde yenilen Siyah-Beyazlılar; bu kez de 1 puan ile yetinip, Avrupa yolunda sıkıntılı sürece girdi.

Haberin Devamı

Şut çok, gol yok

Beşiktaş, orta alanı kalabalık tutup, önde baskı yaptı. Deplasmanda oynamasına rağmen, golü düşündü. Rakibi bozup, oyun kurmasına engel oldu. Buna rağmen Giresunspor da tehlikeli kontra denemeleri yaptı. Ancak Ersin’in kalesine şut atamadı. Kartal’da ise adeta şut bombardımanı vardı. Batshuayi, Ghezzal, Rıdvan ve Alex’in denemeleri boşa çıktı! Final vuruşlarında etkisizlik vardı. Ev sahibi takımın kalecisi Okan, iki net gol vuruşuna, iyi yer tutarak, geçit vermedi. Rosier ve Rıdvan’ın ataklara katılma isteği ve iştahı uygulamaya yeterince yansımadı.

Taktikler çakışınca

Haberin Devamı

Her iki hoca karşılıklı iyi analiz yapmışlar. Öyle ki, ‘ikiz’ taktik gibi oynadılar. Önceliği birbirlerini bozmaya verdiler. Bu da kör düğüm oluşturdu. Giresunspor, kapasitesi ölçüsünde mücadele etti. Açılıp saçılmadı. Ayağını yorganına göre uzattı. Bir puan olsun, bizim olsun. Bir de sürpriz gol bulursam, üstüne yatarım (!) mantığı ile oynadı. Kartal’da; Batshuayi kaçırdıkça, düştü. Alex etkisiz kaldı. Pjanic ve N’Koudou hamleleri işe yaramadı. Rosier, tehlikeli çıkışları yapamadı. Ortada Souza dinamik kaldı. Güven, oyuna hareketlilik kattı. Bir türlü gelmeyen gol, stres yarattı. Kayıp iki puan, Avrupa hedefinde sapma yarattı.. Ligde kötü rüya görmek istemeyen Giresunspor, bir puanı kazanç olarak hanesine yazdırmasını bildi.

YORUM YAZ