MENÜ

İnanmak

Abone Ol Google News

İkinci yarının ilk maçı.. Tribünlerde boşluklar var. Taraftar takıma inanmıyor. Sahadaki kadro da, sanki bunu haklı çıkarmak için oynamıyor. Şampiyonluk için galibiyet serisi yakalayıp, Fenerbahçe derbisine kayıpsız çıkmak isteyen Kartal, evinde iki puandan olup, havlu atıyor! Güneş oyuna hamle yapmakta gecikip, zirveye el sallıyor. Şifo’nun kısıtlı kadrosu sürpriz bir puan ile umutlanıyor.. İşin özeti inanmak başarının yarısı. O olmayınca olmuyor..

Haberin Devamı

Hesap tutmadı

Maç öncesi beklenti; iyi futbol ve bol gollü galibiyet idi. Ancak Güneş’in ekibi bir türlü beklenen oyunu ortaya koyamadı. Sehiç tek başına Beşiktaş ataklarına karşı koydu. Ljajiç sürekli pas hatası yaptı. Dorukhan ile Medel iyi mücadele etse de, final paslarında etkili olamadılar. Q7’nin sürüklediği ataklar da, vasatın altında kalan Burak’ta eridi!.. Lens ise, solda Babel’i çok arattı.

Goller Dorukhan’dan

Ligde kalma mücadelesi veren B.B. Erzurumspor gücü ölçüsünde oynadı. Hızlı atağa çıkıp gol kovaladı. 69’da yaşadığı pozisyonda Necip ile Dorukhan arasında kalan top ağlara gitti: 0-1. Doğu ekibi şansının da yardımı ile golü bulup rahatladı. Kartal karşı hamle yapmak için risk alıp, kalesinde açıklar verdi. Rakip kalede de, çok pozisyon buldu. İlk golü kendi kalesine atan Dorukhan, 78’de kafa ile skoru 1-1’e getirdi.

Haberin Devamı

Q7 alışkanlık yaptı

Gördüğü gereksiz kartlar yüzünden büyük tepki çeken Quaresma, takımı yine yalnız bıraktı. Portekizli yıldız, tamda takımının baskı kurduğu dakikalar içinde, rakibine arkadan yaptığı müdahale ile oyun dışı kalıp ıslıklandı. Maçın son bölümlerinde sinirler iyice gerildi. Karşılıklı kaçan goller sonrası puan paylaşıldı

YORUM YAZ