MENÜ

İkram

Abone Ol Google News

Lige deplasmanda alınan Trabzonspor galibiyeti ile başlayan Kartal, evinde uçamadı. Hocası Sergen Yalçın’ın yanı sıra; N’Koudou, Josef de Souza, Oğuzhan ve Gökhan Töre’den yoksun sahaya çıkan Beşiktaş, devreyi önde kapadı. İkinci yarı geri çekilen Yalçın’ın ekibi bir puanı kendi elleri ile hediye etti. Antalyaspor; ikinci yarı etkili oyunu ve Kartal’ın yanlış sistemi üstüne gidip istediğini almasını bildi.

Haberin Devamı

Necip’ten müthiş asist

Beşiktaş beklendiği gibi maça hücum ağırlıklı başladı. Atiba ve Dorukhan oyunu iki yönlü ve uyumlu oynadı. Ancak Hasiç ve Boyd’un görev yaptığı kanatlar işlemedi. İki oyuncu ilk yarı içinde, ceza alanına etkili pas atıp, orta yapamadı. Takımın beyni konumundaki Mensah topla az buluşabildi. Bu anlarda etkiliydi. Kartal, skora gitmek için her topu Mensah’a aktarmalı. Antalyaspor baskıyı kabul edip kontra denedi. O kadar. Sıkışan oyunu 33’te Larin açtı! Necip’in sağ çaprazdan kafa ile attığı enfes pası, boş kaleye bırakan Kanadalı, devrenin sonucunu belirledi: 1-0.

Taktik kurbanı oldu

Haberin Devamı

İkinci yarı daha etkili futbol ve fark beklentisi boşa çıktı. Skoru koruma içgüdüsü ile oynayan Sergen hocanın ekibi, bu yarıda baskı yedi. Pozisyon verdi. Ancak Larin ve Vida ile net pozisyonlar buldu. Antalyaspor’un risk alıp yüklendiği dakikalar içinde savunma kademe hataları yaptı. Nitekim; 85’te böyle bir hatayı affetmeyen genç Gökdeniz skora denge getirdi: 1-1. Bu dakikadan itibaren oyunu tamamen karşı alana yıkan Beşiktaş, büyük baskı kurmasına rağmen gol atamayıp iki puan bıraktı.

YORUM YAZ