MENÜ

İkram

Abone Ol Google News

Şampiyonluk parolası ile lige başlayan Beşiktaş dört haftada 8 puan kaybetti. Avcı’nın ekibi üç farklı geri düştü. Son hamleler puan almaya yetmedi. Beş gol ve üç kırmızı kart geceye damga vurdu. Gazişehir, dağınık oyununa rağmen galip gelmesini bildi.

Haberin Devamı

İlk yarı biterdi

İkinci deplasmana endişeli çıkan Beşiktaş, ilk yarıda tel tel döküldü. Avcı’nın sistemi çöktü. Ev sahibi takım Twumasi ile maçın başında penaltıdan golü buldu. İki topu direkten döndü. Bunların dışında üç tane de yüzde yüz gollük pozisyon kaçırdı.

Vida dengeleri bozdu

Hırvat oyuncunun 6’ncı dakikada atılması kaos yarattı. Savunma kurgusu sürekli kademe hatası yaptı. Bekler ileri çıkamadı. Dorukhan ve Ljajiç kopuk kaldılar. Yeni transferler Diaby ve Nkoudou katkı veremedi. Kenar yönetim de hamle yapmayınca kısır ve zevksiz oyun çıktı ortaya. Gazişehir, biraz becerikli olsa, ilk yarıda üç puanı cebine koyardı. Forvet ayakları zoru yapıp, gol kaçırma yarışı içindeydiler.

Avcı böyle istedi

Abdullah Avcı, oyunu sadece seyretti. İkinci yarı Dorukhan’ı stopere çekip, rakibi iyice üstüne çekti. Orta saha dinamizmini kaybetti. Bundan cesaret bulan Gazişehir 58’de Güray ile skoru 2-0 yaptı. Elneny ve Kayode’nin atılması iki takımı da olumsuz etkiledi.

Haberin Devamı

Üç dakikada 3 gol

Kartal, 81’de Chibsah’ın attığı gol ile 3-0 geri düştü. 1’er dakika ara ile Umut ve Atiba farkı bire indirdi. Büyük heyecanın yaşandığı son dakikalarda yüksek gerilim vardı.

YORUM YAZ