MENÜ

Hoş geldin partisi

Abone Ol Google News

Beşiktaş taraftarı soğuk havaya rağmen tribünleri doldurdu. Sergen Yalçın ve yeni transfer Boateng’i ilk kez evde karşılayıp galibiyet istiyordu. Kartal ilk yarı tutuk oynadı. İkinci yarı, önce Sergen hocanın hamlesi, ardından yıldız oyuncunun bitiriciliği geldi. “Deli gibi severim, bi tanem...” şarkısı ile hem tribünler hem de sahadakiler coştu. Zirve takibini sürdüren Beşiktaş, Başakşehir maçını beklemeye geçti.

Haberin Devamı

Kardan adam

Her iki takım da ilk yarıda soğuk havayı ısıtamadı. Savunma ağırlıklı oyunu tercih eden konuk ekip, tehlikeli kontralar yaptı. Kartal’da, Ljajic’in kötü futbolu takıma da yansıdı. Kanatlar işlemedi. Elneny-Atiba ikilisi dönen topları karşılayıp, atak başlattılar. Bu yarıda Burak’ın kafa vuruşu dışında, net gol pozisyon yaşanmadı. İsabetsiz ortalar, hatalı paslar ve kalabalık alan savunması, pozisyon zenginliği yaşatmadı..

Kaptan attı

Sergen hoca ikinci yarıya Boateng hamlesi ile başladı. Oyunu tamamen rakip sahaya taşıyan Kartal, büyük baskı kurdu. Boateng’in düşürülmesinden kazanılan serbest atış sonrası, ‘VAR’ penaltısı geldi. Burak; Günay ve topu ayrı köşelere gönderdi: 1-0.

Haberin Devamı

Boateng rüzgarı

Yeni transfer Boateng, ilk maçında takıma güzel hava kattı. Coşkulu oynayan yıldız oyuncu, 70’te Gökhan’ın pasında skoru 2-0 yapan golü attı. Farkın artması Antep’i strese soktu. Beşiktaş iyice rahatlayıp etkili futbolunu sürdürdü. Maçta noktayı 90+5’te kafa ile gol atan Lens koydu: 3-0.

YORUM YAZ