MENÜ

Hocanın cesareti yeter

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın bu maça takımı başka havada hazırladı. İdeal kadroyu önce kafa olarak maça hazırladı. Zira lig ve Avrupa’da üst üste gelen yenilgiler moral bozukluğu yaratmıştı. Yalçın önce bu olumsuzluğu ortadan kaldırdı. Ardından fizik kondisyon olarak güzel çalışma yaptı. Hocadan oyunculara kadar kimsenin aklından puan kaybı geçmiyor. Sergen hoca herkesin kalbine dokunmuş durumda. “Beşiktaş üst üste üç maç kaybetmez. Yüreğimizi sahaya koyup, savaşıp; geldikleri gibi elleri boş göndermek zorundayız. Kendi evimizde taraftar desteği ile bunu rahatlıkla yapabiliriz” diyerek yol haritasını çizdi.

Haberin Devamı

Santrforu yok ama!

Batshuayi klasik santrfor değil. Doğal olarak, Gomez, Cenk ve Aboubakar gibi golcü beklentisi kalmadı. Fakat Belçikalı, rakip savunmayı çok yıpratıyor. Ters koşuları, rakip savunmayı dağıtması, dengeleri bozması ile öne çıkıyor. İşte burada iş diğerlerine düşüyor. Ghezzal, Pjanic, Alex, Larin gibi ayaklara iş düşüyor. Şu da var; sadece gol atmak da yetmiyor! Yememek daha öncelikli. Bloklar arası yaşanan kopukluklar var. Öyle ki, maçta gelişen pozisyonları geçtik. Korner ve duran toplarda bile adam paylaşımı yapılamıyor. Hocanın uyarıları işe ne kadar yararsa, bu durum direkt skora yansıyacaktır.

Haberin Devamı

Taraftar faktörü...

Beşiktaş tribünleri bambaşka. İnanılmaz destek veriyorlar. Gerektiği zaman tepki de. Son maçta Gökhan Töre örneğinde olduğu gibi. Taraftarın gücü ile takımın sinerjisi birleşiyor. Bu avantajın skora dönüşmesini bekliyoruz. Ligin en kaliteli kadrosuna sahip olan Kartal, üç puanı alıp uçmaya yakın taraf

YORUM YAZ