MENÜ

Hiç yakışmadı

Abone Ol Google News

Haftalardır galibiyete hasret olan Beşiktaş, evinde 2 puan daha bıraktı. Semih ile devreyi önde kapatan Kartal, ikinci yarı durdu. Samsunspor, gücü ölçüsünde mücadele edip, 1 puan ile dönmesini bildi. Kötü futbol ve sonuç taraftarı sonunda isyan ettirdi. Koltuğu sallantıda olan Portekizli hoca ve Arat yönetimine karşı ciddi tepkiler verildi.

Haberin Devamı

Futbol yok skor var

Beşiktaş maça baskılı başladı. Samsunspor önünde erken gol isteyen Santos’un 11 tercihi yine şaşırttı. Özellikle 14.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli olan Al Musrati’nin kulübede oturması dikkat çekti. O bölgede görev yapan Gedson, oyunu iki yönde daha ettili oynadı. Muçi süreklilik gösteremedi. Ljajiç’in kopyası! Bir var, bir yok. Muleka’nın kanatta boş alan yaratması Semih’e yaradı. Nitekim genç oyuncu fırsatçılığını kullanıp 18’de takımını öne geçiren golü attı: 1-0. Bu yarıda karşılıklı ataklar vardı. Her iki kaleci yerinde kurtarışlar yaptılar. Karadeniz ekibinin ağır oyunu, Kartal’ın önünü açsa da fark artmadı.

Yine ikram gol

Haberin Devamı

Beşiktaş ikinci devrenin başında fişi çekebilirdi. Zainutdinov’un kafa şutu direkte patladı. Bu da maçın kırılma anı oldu. Konuk ekip uzun paslarda kontratak denemelerine başladı. 68’de hızlı gelişen atakta, Svensson yerini kaybetti. Emre boş kaleye gönderdi: 1-1. Skora denge gelmesi, tansiyonu yükseltti. Kenardan hamleler yapıldı. Tribünler kötü futbol ve skoru protesto etti. Santos, kızağa çektiği Aboubakar’ı bu kez kurtarıcı diye sahaya sürdü. Samsunspor son bölümde sürekli zamana oynadı. Santos’un hamleleri tabelaya yansımadı. Taraftar; Santos ve başkan Arat için istifa tezahüratlarına başladı.

YORUM YAZ