MENÜ

Hiç hesapta yoktu

Abone Ol Google News

Şampiyonluk yolunda kritik maça çıkan Beşiktaş, evinde üç puan bırakıp işi zora soktu. Karagümrük önünde tel tel dökülen Sergen hocanın ekibi, stres yüzünden gerçek futbolunu ortaya koyamadı. Maçın son bölümünde bir kişi eksik oynayan rakibine üstünlük kuramayan Kartal, bir de kalesinde gol gördü. Kayıp üç puan ile şampiyonluk kupasını son maça bırakan Siyah-Beyazlılar adeta kabus gördü. Konuk ekip ise iyi mücadele edip, galip gelerek büyük sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Yüksek gerilim

Kilit maç çok gergin başladı. İki takım da anlaşılmaz stres içindeydiler. En gencinden, tecrübelisine kadar uzayıp giden yüksek gerilim hattı! Başlangıç böyle olmak ile kalmadı. Koca ilk yarı stres bulutları altında geçti. Karşılıklı cılız gol denemeleri skora yansımaktan uzak kaldı. Ta ki, 39’da gelen Karagümrük golüne kadar. N’Sakala’nın bozduğu ofsaytta; Bertolacci devrenin skorunu belirledi: 0-1.

Ghezzal affetmedi

Kartal ikinci yarıya dağınık başladı. Karagümrük net pozisyon buldu. Çabuk toparlanan Beşiktaş, 54’te skora denge getirdi. Larin’in pasında Ghezzal skoru 1-1’e taşıdı. Golden sonra N’Koudou direğe takıldı. Şuursuz baskıdan gol çıkmadı. Başta Vida olmak üzere savunma çok ileri çıktı. Bu durum rakibin işine geldi. Arka tarafta oluşan boşluklara kaçıp, pozisyon buldular. Nitekim 80’de böyle bir atakta Ndao bıraktı, defansı dengesiz yakalayan Borini golünü attı: 1-2.

Haberin Devamı
YORUM YAZ