MENÜ

Hiç hesapta yoktu

Abone Ol Google News

Lig arasına üç puan ile girmek isteyen Beşiktaş, evinde iki puan bıraktı. Müthiş taraftar desteği altında oynayan Avcı’nın ekibi, gol kaçırma yarışı yapar gibiydi. Konuk Rizespor ise iki kez net pozisyon buldu. Birinde öne geçti, son saniyeler içinde üst direkten döndü. Şampiyonluk hesabı ile yola çıkan Beşiktaş ilk üç haftada beş puan ikram etti.

Haberin Devamı

Sorumluluk almayınca...

Beşiktaş oyunu önde kurdu. Öyle ki, savunma hattı, orta sahaya çok yakındı. Konuk ekip de, ‘önce gol yemeyim, bir tane fırsat bulursam da atarım’ mantığı ile sahada olunca işler yolunda gitti. Üst üste ataklar geliştiren Beşiktaş, Güven ile net pozisyonları kaçırdı. Final vuruşlarındaki etkisizlik, her geçen dakika sorun olup stres yarattı. Başta Ljajiç olmak üzere, Durakhan ve Oğuzhan oyun inisiyatifini almaktan kaçındı. Boyd ve Lens de kanatlarda etkisiz kaldılar..

Atamayana, atarlar...

Futbolun olmazsa, olmaz kuralı; atamazsan, yersin devreye girdi. Rizespor ilk yarı boyunca tek atağını 37’de yaptı. Pauw’un pasında Oğulcan, şık şutla golünü attı: 0-1.. Geriye düşen Kartal, kalan sürede temposunu kaybetti.

Haberin Devamı

Vida affetmedi

İkinci yarıya baskılı başlayan Beşiktaş, golü erken buldu. Caner’in ortasında yükselen Vida kafa ile uzak köşeye bıraktı: 1-1.. 53’te gelen eşitlik sonrası Avcı’nın ekibi hız kesmedi. Douglas ve N’koudou hamleleri de, takıma hız verdi. Savunmada kalıp, kontra deneyen Karadeniz temsilcisi, gücü ölçüsünde iyi mücadele etti. Alan savunması ve kademe anlayışını öne çıkardı. Rize uzatmada direğe takıldı.

YORUM YAZ