MENÜ

Hesaplar tutmadı

Abone Ol Google News

Zirve tırmanışını sürdürmek isteyen Kartal, hayal kırıklığı yaşadı. Malatya deplasmanında yine gol kaçırma yarışına giren Siyah- Beyazlılar; öne geçmesine rağmen, iki puan bıraktı. Önder hocanın ilk 11 ve hamleleri tartışma yarattı. Üç topu da direkten dönen Beşiktaş, böylece zirveye olan mesafeyi azaltma fırsatını kaçırdı. Lige tutunmaya çalışan ev sahibi takım beraberliğe sevindi.

Haberin Devamı

Kaçan kaçana

Beşiktaş ilk yarıya etkili başladı. Baskı kurup pozisyon üstüne pozisyon buldu. Batshuayi, Kenan, Ghezzal ve Alex ile kaçırıp durdu. Cılız kontratak denemeleri yapan Yeni Malatyaspor, Mustafa ile direğe takıldı. Kanatları etkisiz olan Kartal, Pjanic ve Alex ile merkezden geldi. Sol kanatta şans bulan Kenan, takımı bir eksik oynattı. Önder hocanın bu oyuncuyu sahaya sürmesi ve tam bir saat sabretmesi tuhaf kaçtı. Souza’nın sakatlığı ise sistemi derinden sarstı..

Heyecan fırtınası

İkinci yarı bambaşka iki takım vardı sahada. Karşılıklı risk alıp skor üretme çabaları futbola zevk kattı. Mücadele dolu geçen maç, soğuk havada herkesin içini ısıttı. Önce Rıdvan bomboş durumda golü kaçırdı. 61’de Batshuayi’nin pasında Alex boş kaleye attı: 0-1. Golden sonra Emirhan yan direği geçemedi. Dönen pozisyonda Necip’in yaptığı hareket, ‘VAR’ penaltısına dönüştü. 84’te atışı kullanan Adem skora denge getirdi: 1-1. Son bölümde Vida ve Batshuayi üst üste topu adeta direklere nişanladılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ