MENÜ

Hayat öpücüğü

Abone Ol Google News

Derbi sonrası zirveye ortak olmak isteyen Beşiktaş, ölüp ölüp dirildiği(!) maçtan üç puan almasını bildi. Eksik kadro ile sahaya çakan Sergen Yalçın’ın ekibi, bitime 9 dakika kala bulduğu golle taraftarını selamladı. Zevksiz geçen ve pozisyon zenginliği olmayan gecede iyi mücadele eden Kartal, şampiyonluk yarışı içinde olduğu rakipleri ile puanları eşitledi. Konyaspor ise eksik oynayan rakibi önünde kaleye gidemeyip, eli boş döndü.

Haberin Devamı

N’Sakala sorumsuzluğu

Bir oyuncu formasına ancak bu kadar ihanet edebilir! Üst üste yaptığı gereksiz fauller ile atılan N’Sakala, Kartal’ı; 70 dakika bir kişi eksik oynattı. Şampiyonluğa giden takımın önüne resmen taş koydu. Sergen hocanın oyun planları alt üst oldu. Necip ilk kez sol bek oynamak durumunda kaldı. Olumsuzluklar bununla da bitmedi. Rosier her topu ya ezdi ya rakibe kaptırdı. Larin ile Aboubakar çok kopuk kaldı. Souza’ın gayretine, Ghezzal eşlik etti. Sıkı markajda tutulan Ljajic, etkili olamadı. Koca ilk yarıda Beşiktaş kaleye tek gollük şut atamadı. Konuk Konyaspor da ev sahibi takıma eşlik etti.

Haberin Devamı

Altın gol

Beşiktaş eksik olmasına rağmen ikinci yarı baskısını artırdı. Fizik olarak oyundan düşmeler, kopmalar yaşansa da topu rakip alana taşımasını bildi. Sağlı sollu baskıya rağmen geciken gol, sinirleri gerdi. Bu ortam da bile Konyaspor reaksiyon gösteremedi. Sergen hocanın Atiba ve N’Koudou hamlesi hareket getirdi. 81’de Atiba’nın pasında topla buluşan Rosier, sağ çaprazdan golünü attı. Fransız oyuncu böylece kariyerinin ilk lig golüne imza atmış oldu. Öne geçen Kartal, rahatlayıp yüklendi. N’Koudou yan direğe takıldı. Bir puan için sahaya çıkan konuk ekip, kaleye gidemedi.

YORUM YAZ