MENÜ

Güven uçurdu

Abone Ol Google News

Avrupa dönüşlerinde sıkıntı yaşayan Kartal, zorlanmasına rağmen kazanmasını bildi. Biri kendi kalesine üç gol atan Siyah-Beyazlılar; git gellerin yaşandığı maçta üç puanı kaptı. Lige verilen araya moralli giren Sergen Yalçın’ın ekibi rahat nefes aldı. Sivasspor özellikle ikinci yarı ortaya koyduğu performans ile dikkat çekse de, bu puan için yeterli olmadı.

Haberin Devamı

Uykudan çıkan gol

Ceza alan tribünler yüzünden, o bilindik atmosfer yoktu. Ara sıra atıştıran yağmur, soğuk hava... Eksik kadro da bunlara eklendi. Konuk Sivasspor, ortama anında ayak uydurdu. Öyle ki, ilk yarım saat içinde, iki takım da; uyuttular. Futbol adına ortaya bir şey koyamadılar. Rosier’in ortasında Güven yatarak mükemmel vurdu: 1-0. İşte 32’de gelen bu jeneriklik gol, sahadaki uyku modunu değiştirdi. Mücadele ön plana çıkmaya başladı. Karşılıklı pozisyonlar, penaltı itirazları, sertlikler, hakeme tepkiler başladı.

Sergen hoca abartınca

İki takım oyuncuları ve kenar yönetimi her fırsatta hakemler ile diyaloğa girdiler. Sürekli bir itiraz, sert konuşmalar yaşandı. Can’ın kaleye şut atmak istediği pozisyonda yapılan müdahaleye Yaşar Kemal Uğurlu’nun devam kararına kızan Sergen Yalçın, kenara gelen topa müdahale edince kendini tribünde buldu. Bu gereksiz atılma, gerginlik yarattı. Kartal ilk yarıyı önde kapamasını bildi.

Haberin Devamı

Gecenin rengi gençlerden

İkinci yarı hızlı başladı. 54’de Rıdvan ters kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına gönderdi: 1-1. Skora denge gelmesi ile konuk ekip cesaret buldu. Şoku kısa sürede atlatan Beşiktaş karşılık vermeye başladı. Yapılan hamleler ile hücum hattı güçlendi. 69’da yine Güven sahne aldı. Rıdvan’ın ortasında bu kez kafa ile ağları buldu: 2-1. Puan için direnen Rıza Çalımbay’ın ekibi net pozisyon bulup kaçırdı. Kartal oyun disiplinini öne çıkardı.

YORUM YAZ