MENÜ

Güneş böyle istedi

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Göztepe karşısında kayıpları oynadı. Şenol Güneş, bu önemli maça takımını hazırlayamamış. Tel tel dökülen öğrencilerini sadece seyretmek ile yetindi. Ev sahibi takımın hocası Bayram Bektaş ise tam tersi görüntü ortaya koydu. Zirvede yara alan Kartal, Genk maçı öncesi moral bozup, taraftarını üzdü.

Haberin Devamı

Karar doğru, atan yanlış

Beşiktaş aleyhine işleyen VAR sistemi; İzmir’de doğruyu gösterdi. Ancak 19’da Oğuzhan penaltıda kaleciye takıldı. Sicilinde böyle kritik maçlarda, bu tür atışlarda istediğini alamayan Oğuzhan’a kullandırmak, kenar yönetimin hatasıydı.

Göztepe, Beşiktaş gibi oynadı

Orta alanda Tolgay diri gözüktü. Buna rağmen, Atiba ve Oğuzhan ile oyunu istedikleri gibi yönlendiremedi. Babel ve Lens kanatlarda etkisiz kaldı. Gökhan Gönül ile Caner’in arkadan desteği kısıtlı oldu. İzmir temsilcisi, Beşiktaş’ı kendi silahı ile vurdu! Hücum futbolunu öne çıkardı.

On dakikada iki gol

Güneş’in ekibi ikinci yarıya anlaşılmaz şekilde kötü başladı. Teknik patron, kenardan sadece izledi. Göztepe bunu affetmedi. Önce Castro’nun ortasında Jerome topu ağlara bıraktı: 1-0. 51’de gelen bu gol de Kartal’ı sarsmadı. Daha 60’ıncı dakika dolmadan bu kez de Reis, Berkan’ın topunda skoru 2-0’a taşıdı. Castro üst direğe takıldı. Çok geç kalan Q7 ve Mustafa hamleleri de skoru değiştirmeye yetmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ