MENÜ

Güneş battı

Abone Ol Google News

Şenol Güneş ile oyuncular arasında duvar var. Hoca, takımı maça hiç motive edememiş. Ne fizik bırakmış, ne kimya, ne de biyoloji!.. Takımı iki farklı önde. Karşı kaleye giden tek oyuncu Aboubakar. Tut oyundan al. Rakibe, “Gel bize gol at” ikramı. Elin takımı bunu geri çevirmez. 2-0’dan, böylesine bir takıma maç vermenin tek adresi Şenol hoca ve ekibi oldu. Ve de sırtlarındaki formanın ağırlığını taşıyamayan oyuncular. Bu çöküntüyü ortadan kaldırmanın yolu belli: Ayrılık... Lugano aldığı galibiyete inanamadı. Haftanın sürprizini yapıp, Kartal’ın gruptan çıkmasını iyice zora soktu.

Haberin Devamı

Futbol yok, olay çok

Beşiktaş tribünleri maçın başında, önce yönetime tepki gösterdi. Ardından, ‘Takım niye oynamıyor..’ diye de Şenol hocaya. Bir kısım ise bu tepkileri ıslıkladı. Maça gelen Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekii de nasibini alıp, stadı terk etme durumunda kaldı. Sahada ise son derece durgun, heyecansız futbol vardı. Kartal, İsviçre ekibi önünde, topa sahip olsa da ilk şutunu 36’da atabildi. Tam stres yüklü anların hız kazandığı süreçte; Aboubakar imdada yetişti. Ghezzal’ın ortasında kafa ile ağları buldu: 1-0. 38’de bu güzel golle öne geçen Güneş’in ekibi içeri galip girdi. Bailly etkili çıkışlar yaptı. Salih pres gücünü kullandı. Cenk sol kanatta yalnızları oynadı. Konuk ekip sadece gol yememe adına dolaşıp durdu.

Haberin Devamı

Aboubakar ne yapsın

Bu sezon oynanan her Avrupa maçında skora katkı veren Aboubakar, yine takımı sırtlayan isim oldu. 52’de savunmanın hatasını affetmedi: 2-0. Bu skor kırılma anı oldu. Lugano, gol atmayı denedi. Pozisyonlar buldu, kaçırdı. Ersin çıkardı. Üst direğe takıldı. 81’de Aliseda boşta kalan topu ağlara gönderdi: 2-1. Panik yapıp geri çekilen Kartal, 86’da Vladi’nin golüne engel olamadı: 2-2. Beşiktaş son dakika golü ararken, topu ağlarında görüp yıkıldı. 90’da Bailly topu kendi ağlarına gönderdi: 2-3.

YORUM YAZ