MENÜ

Galibiyetle bitirdi

Abone Ol Google News

Galibiyetle bitirdi Son iki maçını kaybeden Beşiktaş, devrenin son maçını kazanıp araya girdi. Avcı’nın ekibi, rakibin büyük bölümünü iki eksik ile oynadığı maçın ikinci yarısı farka uçtu. Şampiyonluk hesapları yapan Kartal, ikinci yarı için beklemeye geçti.

Haberin Devamı

Önce Nadir, sonra Karius

Temposuz başlayan maçta, sarı kart gören Nadir, hakem ile diyaloğa devam edip atıldı. Profesyonel bir oyuncuya hiç yakışmayacak olan bu hata, Başkent ekibini bir eksik bıraktı. 23’te ise Karius, farklı hataya imza attı. Alman kaleci eline gelen kolay topu sektirdi, Ayite affetmedi: 0-1.

Hakem faktörü

Hakem hatalarının öne çıkmadığı maç yok gibi. Dün gece Fırat Aydınus bunlara bir yeni halka daha ekledi. Vida’nın, Yasin’e yaptığı faulü vermedi. Aynı pozisyon içinde Yasin’in; Ljajiç’e vurmasını VAR sistemi ile kırmızı karta dönüştürdü. Beşiktaş tribünlerinin bu pozisyon sonrası, Aydınus’a gösterdiği haklı tepki, gecenin olayı oldu! Avcı’nın ekibi 36’da dokuz kişi kalan Ankara takımına karşı bu yarıda etkili olamadı. Atiba dışında öne çıkan yoktu. Diaby silik kalınca, tüm denemeler soldan yapıldı.

Haberin Devamı

Gençler’e ağır geldi

Gençlerbirliği iki eksik ile oynamanın yükünü daha fazla kaldıramadı. 49’da Vida kafa ile skora denge getirdi: 1-1. N’Koudou; 60’ta Kartal’ı 2-1 öne geçiren şık gole imza attı. Her geçen dakika artan baskıya rağmen final vuruşları etkisiz kaldı. Öyle ki, Beşiktaş savunmasını rakip sahaya kadar taşıdı. 74’te Atiba’nın ‘al da at’ dercesine verdiği pasta, Oğuzhan durumu 3-1 yaptı. Maçta son sözü ise yıllara meydan okuyan Atiba, uzatmada kafa ile söyledi: 4-1.

YORUM YAZ