MENÜ

Final uçuşu

Abone Ol Google News

Beşiktaş, kupada finale kaldı. Ligde tel tel dökülen Siyah-Beyazlı ekip, sezonu kupa ile bitirmekte kararlı. Kupa rövanşında Ankaragücü’nü ağırlayan Kartal, taraftarı önünde turu geçen taraf oldu. Özellikle ikinci yarı nefesleri kesen maçta, heyecan doruktaydı. Baykent temsilcisi geri düştüğü maçta,her şeyini ortaya koydu. Ancak yenilen goldeki büyük hatanın telafisi gelmedi. Beşiktaş, finaldeki rakibini beklemeye geçti.

Haberin Devamı

Tedbirli golsüzlük

Bir golün büyük önem taşıdığı kupada, iki takım da, maça temkinli başladı. Önce gol yememek için tedbirli oynadılar. Orta saha mücadelesi öne çıktı. İki kaleciye bu yarıda fazla iş düşmedi. Kartal’ın genç golcüsü sıkı markajda kaldı. Tarihin en pahalı transferi Al Musrati yine hayal kırıklığı yarattı. Rashica ve Ghezzal’ın bireysel gayretleri skor üretmeye yetmedi. Ankara temsilcisi kontratak denemeleri yaptı. Final vuruşlarında silik kaldı.

Muçi ikramı geri çevirmedi

İkinci yarı karşılıklı hamleler geldi. Gedson’un ofansif oyun anlayışı atak üstünlüğü yarattı. İki kaleci yerinde kurtarışlar yaptı. Yaşanan pozisyonlar heyecan yarattı. Bir türlü gelmeyen gol, uzatmaları akla getirdi. İşte tam da bu esnada Başkent ekibi, resmen topu da, gol at dedi! Kaleci Ertaç ve savunmanın hatasında; Muçi ikramı geri çevirmeyip takımını öne geçiren golü attı. 70’te öne geçen Kartal, müthiş taraftar desteği ile skoru tutmayı bildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ