MENÜ

Engel tanımadı

Abone Ol Google News

Eksik kadro ile Göztepe deplasmanına çıkan Beşiktaş, galip gelmesini bildi. İki sakat, iki de kırmızı kart görüp, sistemi alt üst olan Siyah-Beyazlılar; maçı bırakmadı. İzmir temsilcisi lige veda etmenin hüznü ile taraftarı önünde prestij mücadelesinden öteye geçemedi.

Haberin Devamı

İki kırmızı iki gol

Her iki takım da kazanma düşüncesi içinde maça başladılar. Beşiktaş sağ kanattan etkili çıkışlar yaptı. Ancak önce Welinton sakatlanıp çıktı. Ardından Rosier atıldı. Ancak bu futbolcunun atılmasına neden olan ikinci sarı kart için hiçbir gerekçe yoktu. Hakem, Rosier’i yok yere attı. Kartal buna rağmen pes etmedi. 27’de öne geçti. Ghezzal’ın serbest atışını takip eden Larin, topu uzak köşeye bıraktı: 0-1. Göztepe rakibin bir eksik oynaması karşısında cesaretlendi. Gol için takım halinde ileri çıktı. Bunu yaparken de geride açıklar verdi. Nitekim, Emirhan’ın başlattığı atakta, Montero’nun pasında Souza, skoru 2-0 yapan golü attı. 32’e farkı artıran Ismael’in ekibi, farka gidip, maçı ilk yarıda bitireyim derken; 37’de Souza atıldı. Beşiktaş, 9 kişi kalmasına rağmen devreyi önde kapatmasını bildi.

Haberin Devamı

Emre duvar ördü

Genç file bekçisi, ikinci yarı Göztepe forvetlerine tek başına geçit vermedi. Emre yaptığı kurtarışlar, iyi yer tutması ve pozisyon zamanlaması ile önce çıkmasını bildi. Eksik Kartal, oyunun ritmini tutmasını bildi. Karşılıklı pozisyonların yaşandığı maçta tansiyon yüksekti. Mücadele gücü, skora bakmaksızın oynanan futbol, pozisyon zenginliği zevk verdi. Ümit Öztürk, Souza’da olduğu gibi Jahovic’i de ‘VAR’ ile 75’te attı. Ghezzal’ın sakatlığı sıkıntı yarattı. Ege’de istediği skoru alan Ismael’in ekibi mest etti.

YORUM YAZ