MENÜ

En kolay hoca!

Abone Ol Google News

Beşiktaş’a kimler geldi, kimler geçti. Dışardan göklere çıkartılan; Tigana, Schuster ve Bilic banka garantisi istedi. Şenol Güneş, araya menacer koyup geciken ödemelerde hep problem yarattı. Abdullah Avcı, Fransız kapitülasyonları gibi sözleşme yaptı...Sadece birkaç örnek bile yeterli. Sergen Yalçın'a ise, "Gel takımın başına geç" denildi. Taraftar önünde imza attı. Para pazarlığı yapmadı. Yönetim yıllık 7 milyon Lira ücret yazdı. Yani nerede ise Avcı’nın yarısı...

Haberin Devamı

Başkan sözü

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Sergen Yalçın’ın durumu gündem oldu. Yönetim, futbolcular ile şimdiden sözleşme uzattı. Kimileri ile de görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Sergen hoca ile bu konuyu konuşan yok. Başkan Ahmet Nur Çebi, hocasına sözlü olarak, bu durumu en kısa sürede oturup çözeceğini söylemiş. Yalçın için başkanın sözü senet. Hatta daha da ötesinde. Ancak konunun sürekli gündeme gelmesi takım içinde handikap yaratmış. İşte hocanın rahatsızlığı bu yüzden. İki cephede birden hedefe yürürken kendisinin öne çıkmasından rahatsız.

Haberin Devamı

İşte Çebi’nin planı...

Başkan seçildikten sonra Sergen hocayı göreve getiren Çebi, saha sonuçlarına bakmadan güven duyuyor. Başkan, maddi konuda hiç problem çıkarmayan genç teknik adama ayrı sempati duyuyor. Çebi, Sergen Yalçın ile 2 yıllık özel anlaşma yapacak. Parasal anlamda kesinleşen rakam yok. Ancak sızan bilgilere göre yıllık garanti ücretin on milyon bandında olacağı... Ayrıca şampiyonluk ve kupa için özel bonus ekleneceği yönünde. Revize edilen yeni kontratın, önümüzdeki hafta imzalanması bekleniyor. Kulübün belki de en kolay imza atılacak olan hocası Sergen Yalçın, camiadan de büyük destek alıyor.

YORUM YAZ