MENÜ

En keskin viraj

Abone Ol Google News

Beşiktaş, şampiyonluk yolunda çok kritik maça çıkıyor. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin BAY geçtiği haftada puan farkını artırma şansı var. Ya da durum tam terse dönebilir. Kartal’ın fikstürü hiç kolay değil. Lige tutunmaya çalışan ekiplerle oynayacak. Ve; Hatay, Karagümrük ile Göztepe gibi sürpriz sonuçlar alan takımlarla... Bir de Galatasaray derbisi var. Peki Sergen hocanın takımı bu yükü kaldırabilecek mi...

Haberin Devamı

Eksikler handikap ama...

Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup’un yokluğu kayıp. Ancak Vincent Aboubakar döndü. Takımın başında Sergen Yalçın gibi usta bir taktisyen var. Sivasspor maçı en keskin viraj. Rıza hocanın ekibi de büyük çıkış içinde. Bu tür maçlarda daha farklı oynuyor. Bu saatten sonra, güzel futbol, açık oyun, sistem gibi şeylere bakılmaz artık.

Kafalar biraz karışık

Geçen hafta ikram edilen iki puan, takımın gardını düşürdü. Yeniden ayağa kalkmanın tek çıkışı galibiyet. Çıkılan Sivas yolundan üç puanla dönmek tüm kara bulutları dağıtır. Bunun için özellikle; Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Dorukhan Toköz, Cyle Larin ve Vincent Aboubakar’ın formları belirleyici olacak. Belki de; Domagoj Vida, Josef de Souza gibi sürpriz isimler de maça damga vurabilir. Ve çok kolay gol yiyen kale ile savunma güvenliği de en az bu kadar önemli.

Haberin Devamı
YORUM YAZ