MENÜ

Eksik ama kararlı

Abone Ol Google News

Beşiktaş, tam ideal kadroya kavuşmuştu ki yine fire verdi. Bu sezon tüm maçlarda oynayan tek isim olan Josef de Souza yok. Brezilyalı, gizli kahraman gibi. Rakibi bozan, geriden oyun kuran kilit isimdi. Güçlü fiziği ile de savunma ve orta alan arasındaki köprüydü. Orta sahada Pjanic kadroda yok. Ve müzmin sakat N’Koudou forma giyemeyecek! Sergen Yalçın her maça farklı kadro ile çıkmanın sıkıntısını yaşıyor. Bunun artı yönü de var. Geniş ve alternatifli oyuncu kitlesi içinde pek de problem yaşamadı.

Haberin Devamı

Rakibi beklemek yok!

Sergen hoca; evinde hücum ağırlıklı oynayan Hatayspor’u kendi silahı ile vurmanın peşinde. Kartal, iç saha maçı gibi atak başlayacak. Geri çekilip rakibi bekleme yerine, hücum futbolunu öne koyacak. Bu anlamda merkezde; Alex, kenarlarda ise Ghezzal ve Larin’e büyük iş düşüyor. Gol orucuna giren Batshuayi’den ise ‘artık’ etkili final vuruşları bekleniyor.

Samba rüzgarı eserse...

Her geçen maç fiziki eksikliğini gideren Alex, Beşiktaş’ı saha içinde yönlendirecek. Serbest adam görevini üstlenen Brezilyalı, idmanlarda çok istek ve arzu dolu özelliği ile öne çıktı. Buna rağmen maçlarda yeterince topla buluşamıyor. Teknik ekibin de dikkatinden kaçmayan bu handikabın ortadan kalkması, direkt skora etki demek. Orta saha hattında Miralem Pjanic’in yokluğunda Atiba Hutchinson görev alacak. Kaptan, ilk 11’e geri dönüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ