MENÜ

Divan rengini belli etti

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ta Tevfik Yamantürk başkanlığındaki Divan Kurulu, seçimde Serdal Adalı ile birlikte hareket etme kararı aldı. Yamantürk, yakın ekibinde yer alan Mehmet Özdilek’in, sportif direktör olarak anlaşmaya varması üzerine bu kararı aldı. Adalı, başkanlığını resmi olarak açıkladığı gün, Şifo Mehmet ile anlaştığını açıklamıştı. Eski yönetici Levent Erdoğan, seçimde Hasan Arat’a destek olacaklarını açıkladı. Erdoğan, “Önce Adalı’nın çıkmasını bekledik. Olumsuz dönüş oldu. Arat açıklayınca destek olduk. Seçime kadar desteğimiz sürecek” dedi. Erdoğan ile birlikte eski Divan Başkanı Yalçın Karadeniz ve Şeref Nasır’ın da Erdoğan ile hareket etmesi dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Transfer savaşları...

Seçim öncesi yaklaşan transfer mevsimi adayların son silahı oldu. Önce Serdal Adalı, “Talisca alınsa idi mevcut yönetim ve takım bu hale düşmezdi. Durumunu araştırıyorum. Seçilmemiz halinde Talisca’yı transfer ederiz. Şartlar uymaz ise daha iyisini alırız. Transfer bizim işimiz. En az 2 dünya yıldızını ara dönemde takıma katacağım” dedi. Rakibi Hasan Arat, bu açıklamaya önce tepki gösterdi. Bu tür yaklaşımlar içinde olmayacağının altını çizdi. Ancak Adalı’nın transfer çıkışının camiada karşılık bulması üzerine çark etti! Arat, “Dünyanın en iyi kulüplerinden birisinin başkanıyla konuştum 2 tane de iyi oyuncularıyla anlaştım.” Sözleri ile şaşırttı. Görünen o ki, seçim öncesi adaylar için her şey mübah!

Haberin Devamı

Aybaba evet, Keskin hayır dedi

Başkan adaylarının yönetimlerinde bir eski futbolcuya görev verme isteklerini sordum. Samet Aybaba, “Oyuncu ve teknik direktör olarak görev yaptım. Yönetici neden olmasın. Bana gelen teklif yok. Olursa hayır demem. Zaten bizim Beşiktaş’a hayır deme şansımız olamaz” dedi. Gökhan Keskin ise tam tersi görüş belirtti. Keskin, “Yönetime özellikle maddi açıdan çok güçlü isimlerin gelmesi gerekiyor. Bizler için görev yapmak kutsal bir iş gibi. Bunun için yönetimde yer almamız gerekmiyor..” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ