MENÜ

Devler Ligi için

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi için sahaya çıkıyor. Kara Kartal, kalan üç maçı kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekliyor. Sezon sonunda kalan tek hedefe ulaşma adına üçte üç yapmak artık kaçınılmaz. Alanyaspor maçı için takım istekli. Derbi yenilgisi sonrası yaşanan moral bozukluğu ortadan kalkmış. Eğer bu sahaya yansırsa galibiyet gelir. Ancak Sergen Yalçın’ın ekibi çok koşuyor. Bu da, Güneş’in ekibine ters gelen bir durum. Gollerine bir hafta derbi arası veren Burak için bu gecenin apayrı önemi var. Yıldız oyuncu, attığı goller ile takımını zirvede tutmanın mutluluğunu yaşarken, Devler Ligi’ne katılabilme adına lig ikinciliği için ipleri elinde tutuyor.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Kaleci Karius, ikinci yarı yaptığı kritik kurtarışlar ile öne çıktı. Karius, bu akşam kontratak oynayan Alanya önünde kalesine gole kapatır ise en az Burak kadar galibiyete büyük katkı verir.

Kartal’da dört oyuncu sınırda

Gökhan Gönül’ün sakatlığı sebebiyle sahada olamayacağı Siyah-Beyazlı ekipte Burak Yılmaz, Quaresma, Vida ve Lens bu akşam kart görürse, Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise Campos ve Taha kart görmeleri halinde, gelecek haftaki Rizespor mücadelesinde sahne alamayacaklar.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

İlk 11 nasıl olursa olsun, Beşiktaş kulübesi en zengin olan kulüp. Son maçta; Quaresma, Adriano, Kagawa, Güven gibi isimler kenardaydı. Bu ekipte banko oynayabilecek 4-5 isim kulübede olabiliyor. Bu kalite, Kartal adına en büyük avantaj.

YORUM YAZ