MENÜ

Dev Adım

Abone Ol Google News

Devler Ligi'ni hedefleyen Kartal, geri düştüğü maçı bırakmadı. Karşılıklı atak ve gol düellosunda son sözü Sergen Yalçın'ın ekibi söyledi. Bu galibiyet, üstteki takımların puan bıraktığı haftada ilaç oldu. Konuk Kasımpaşa, Koita'nın ikinci yarı forma giymemesini pahalı ödeyip, eli boş döndü.

Haberin Devamı

Attı yattı

Kartal maça fırtına gibi başladı. Nitekim; Caner'in pasında Boyd golünü attı: 1-0. Henüz 6'ncı dakikada öne geçen Beşiktaş'tan fark beklentisi vardı. Ancak golden beş dakika sonra Burak'ın sakatlanıp oyundan çıkması, her şeyi alt üst etti. Kasımpaşa savunmayı önde kurup, kontrataktan gol aramaya başladı. 21'de Ruiz ve kaleci Ersin'in bakışları arasında, Koita skoru eşitledi: 1-1.

Kapadığı köşeden yedi

Kayserispor önünde hatalı goller yiyen Ersin, buna bir yenisini daha ekledi. Genç file bekçisi, 29'da Koita'nın vuruşunda yanlış yer tutup, kapattığı köşeden topu ağlarında gördü: 1-2. Bu yarıda; Gökhan'ın da sakatlık yüzünden oyuna devam edememesi, kanatların etkinliğini azalttı. Atiba'nın orta alanda direnmesi, pozisyon üretmeye yetmedi. Güven'in varlık gösterememesi Sergen hocayı çok sinirlendirdi. Aytaç'ın vuruşunda ise kaleciyi geçen topu, Ruiz çıkardı.

Haberin Devamı

Boateng ateşledi

Koita'nın ikinci yarı oyundan çıkması, Kasımpaşa'nın hücum etkinliğini tamamen bozdu. Bu kez Beşiktaş önde basmaya başladı. Sağlı sollu bindirmeler ile gol aradı. Boyd, Güven ve Diaby çok top ezdi. 49'da Lens'in pasında Boateng, skora denge getirdi: 2-2. Bu dakikadan sonra her iki takım daha açık oynamaya başladı. Elneny tehlikeli vuruşu gol olmadı. Yusuf iyi vuramayıp kaçırdı.

Güven uçurdu

Burak'ın yerine giren Güven, Sergen hocayı oldukça kızdırdı. Ancak gurbetçi oyuncu galibiyeti getiren isim oldu. 90'da Ruiz'in ortasında kafa ile skoru belirledi: 3-2.

YORUM YAZ