MENÜ

Cezayı Beşiktaş’a kestiler!

Abone Ol Google News

Efsane kadroda yer alan Feyyaz Uçar’ı yönetime aldı. Futbolun başına Samet Aybaba’yı getirdi. Daha önce görev verilen Rıza Çalımbay ile devam etti. Buraya kadar her şey on numara... Arat’ın bu hamlesi ilk krizde ne yaptı. Kendi dönemlerinden kalma kadro dışı uygulaması. İlk adres Aybaba. Sayın hocam, sizi sorunları çözmek için getirdiler. Kadro dışı bırakmak basit. Bunun için size gerek yoktu. Beş futbolcunun yıllık maliyeti 12 milyon Euro. Resmen şunu demiş oldunuz: On dönüm bostan, yan gel yat Osman.

Haberin Devamı

Başkanı yanılttınız!

Takım içinde gruplaşma var. Sıkıntılar mevcut. Yerli yabancı ayrımı hakim. Afrika kökenliler baskın. Takım fizik olarak yetersiz. İyi çalışmıyor. Sistemsizlik, sistem olmuş. Liste uzun. Siz bunları çözme yerine kolayı seçtiniz. Sonuç... Koca hiç. Şimdi herkese şu mesajı vermiş oldunuz. Bu oyuncular; yetersiz, disiplinsiz, formsuz... Beş para etmezler manasına geliyor. Almak isteyen kulüp olursa, bedava ister. Bu hali ile tek kuruş ödemek istemezler. Hatta kulüp üstüne para verip gönderebilir. Örnek çok. Ljajiç, Lens.. Yattılar paraları takır takır aldılar. Başka yere gitmeyip zarara uğrattılar. Sizin bu yersiz uygulamanız onlarınkinden daha beter. Kararları; taraftar baskısı ve sosyal medya etkisi ile aldınız. Başkanı da yanılttınız. Camiayı da. Cezayı futbolculara değil, Beşiktaş’a kestiniz. Bravo!..

Haberin Devamı

Efsane üçlü, tersten başladı!

Futbolcuya dayalı düzen zirve yaptı. Önce Rıza Çalımbay açıkladı. ‘Futbolcular milli arada Antalya kampını istemediği için iptal ettim’ Önceki gün de kulüp bildiri geçti: Aybaba kampı uygun bulmadı.. Ancak eksik veri. Doğrusu yine futbolcuların talebi üzerine iptal edildiği idi. Efsane üçlü tersten başladı. Bu pek hayra alamet değil.

YORUM YAZ